Fanda apm Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Prosím o radu.Na Felicii po odjetí cca 120km mi začne něco strašně mlátit do volantu.Nemá na to vliv ani brzdy ani spojka ani plyn.Po chvíly to zase přestane a po ujetí další delší vzdálenosti znova.Auto bylo14 dny na stk a tam žádnou vůly nebo problém nenašly.zkoušel jem přehodit i gumy,ani to nepomohlo.Je divné,že to začne dělat až po ujetí minimalně 80km.Při kratší vzdálenosti to neudělá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 To svědčí možná o tom, že se tam něco po tak dlouhé době asi zahřeje. Pokud ti to mlátí do volantu může se něco zadrhávat. Já bych zkusil co se na tom nadměrně přehřívá. Těžko říct co na tom vysledovat. Na STK taky na vše nemusí přijít. To tak abys tam dojel až po tom zahřátí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Prosím o radu.Na Felicii po odjetí cca 120km mi začne něco strašně mlátit do volantu.Nemá na to vliv ani brzdy ani spojka ani plyn.Po chvíly to zase přestane a po ujetí další delší vzdálenoo na sti znova.Auto bylo14 dny na stk a tam žádnou vůly nebo problém nenašly.zkoušel jem přehodit i gumy,ani to nepomohlo.Je divné,že to začne dělat až po ujetí minimalně 80km.Při kratší vzdálenosti to neudělá! Vyzerá to na homokinet.kĺb vonkajší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.