Publikováno Březen 1, 201015 r Mám dotázek, potřebuju napájet zařízení o příkonu 10W nejlépe z motorového prostoru (nechci zase tahat kabel skrz dělící stěnu). Máte někdo nějaký tip,odkud natáhnout + kabel ,který bude pod napětím při zapnutém zapalování (klíčku "15"),nebo chodu motoru ???? Díky za pomoc
Březen 1, 201015 r Zkus E-BOX vedle baterie tam třeba najdeš co hledáš a jinak není problém od pojistek protáhnout jeden kablík okolo lanka na otevírání kapoty z krz průchodku do prostoru táhel stěračů a tam kolem blatníku do motorového prostoru.
Březen 2, 201015 r Autor Tak čekal bych něco konkrétnějšího :-) (stěnou už jsem táhnul vyhřívání ostřikovačů i vypínač starteru.....) Třeba už má někdo taky napíchnuto v mot. prostoru Díky
Březen 3, 201015 r Autor A co tam potřebuješ tak nutně zapojit,že chceš konkrétní info? Ted konkrétně denní LED světla,ale je to vlastně jedno - jde o obecné použití z konkrétního místa Já si to nakonec najdu (jako vždycky všechno),ale venku je zima,tak tady mám teoretickou přípravu a proč vymýšlet vymyšlený
Březen 7, 201015 r můžeš to vzít z posilovače řízení, tam je na té 4pin svorkovnici černožlutej drát a to je sv 15
Březen 7, 201015 r Autor můžeš to vzít z posilovače řízení, tam je na té 4pin svorkovnici černožlutej drát a to je sv 15 Díky, taky jsem se tam dopracoval,ale nakonec jsem to vzal z vodního kanálu,mám tam připojené vyhřívané ostřikovače a dokonce na sólo pojistku :-))))
Květen 16, 201015 r alespilot - z vodniho kanalu- kde to je? Koupil jsem stejný Led svícení a taky špekuluju, kam zapojit napájení (sv 15).
Říjen 23, 201113 r Ahoj - sice ne úplně do tohoto téma vhodné, ale nechce se mi zakládat nové.. Poradíte, kde vzít spínaný plus někde v prostoru autorádia? (odešlo mi něco v autě a ve svazku rádia mi nejde to spínané plus). Chtěl bych tam tedy zapojit to rádio, ale také i novou autozásuvku (ta, co je u řad.páky je pod napětím stále) - tedy potřebuju něco silnějšího.. díky moc
Říjen 23, 201113 r Pokud to máš v autě tak z pojistkovky (není to daleko) a můžeš si to osadit pojistkou kterou budeš pro svůj odběr potřebovat.
Září 28, 20231 r Ahoj, víte někdo, kde je tedy v motorovém prostoru snadno dostupná svorka 15, nejlépe aniž by člověk musel rozebrat půl auta? Vím že je u ŘJ motoru (sem cokoli zapojovat je blbost), na servo ani ventilátor dochlazování se mi taky sahat nechce, navíc je to velmi špatně dostupné. Tahat to z kabiny znamená opět rozebrat půl palubní desky, a hlavně nechápu, proč prostě nemůže být na alespoň jedné pojistce u motoru 😞
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.