Volvak Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Jaky pouzivate na tomhle motoru chci zmenit znacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Shell 5W-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Na shellu mi doporucil HELIX PLUS VB 10W-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Já dávám, přesněji, Shell Helix ULtra 5W-40. Pokud ti to olej nežere, často startuješ/krátký trasy, dal bych 5W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiKuZZ Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Já dávám Total Quartz 10W40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 PROC UPREDNOSTUJE VYROBCE OLEJE U STARI AUTA DO 5 LET 5W A OD 5 LET 10W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Asi si myslí, že je už vyběhanej, a tak mu to stačí Kdyby to bylo myšleno kvůli spotřebě oleje, tak by zvýšil druhé číslo, nikoliv "zimní" hodnotu - není to tak? Editováno: 3. Březen 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Shell Helix plus 5W-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 NEJSPIS JE JEDNO JAKY JE VYROBCE ALE ZALEZI NA SPECIFIKACI OLEJE {VW 501 01/502 00/504 00} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Jaky pouzivate na tomhle motoru chci zmenit znacku. a jakou značku používáš a proč ji chceš změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Jasně, dodržet specifikaci je základ. Značku až podle "chuti" /víceméně je to ůplně jedno,/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 a jakou značku používáš a proč ji chceš změnit? Pouzivam Castrol Magnatec 5W-40 mam hlinikovou vanu .Podle me zbytecne vyhozene penize.Proto chci znenit znacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 ono moc neuštříš, pokud koupíš opět 5w-40 od jiného výrobce, tak ta cena se bude pohybovat okolo 1 tisíce. Jsou teda i levnější (třeba OMV, Q8), ale to ušetříš tak 3 stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Ono tak az o penize nejde,ale kdyz vlastne nevyuzijes potencial oleje tak je to nanic. Editováno: 4. Březen 2010, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Jeho potenciál využiješ - pokud měníš po 15tis. Ten můj Shell vyjde asi o stovku levnějc, tj. 4l za cca 750kč. To s hliníkou vanou nechápu... ? Editováno: 4. Březen 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 ale, někdo někdy napsal, že castrol magnatec obsahuje nějaké super inteligentní molekuly, které navážou bordel v oleji (zřejmě otěrové kovy) a magneticky je přichytí na ocelovou vanu. podle mě blbost , tohle všechno by mělo skončit ve filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 6. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) ale, někdo někdy napsal, že castrol magnatec obsahuje nějaké super inteligentní molekuly, které navážou bordel v oleji (zřejmě otěrové kovy) a magneticky je přichytí na ocelovou vanu. podle mě blbost , tohle všechno by mělo skončit ve filtru Presne tak taky jsem to na netu cetl.Taky se mi to nezda.Jde mi o to ze se mi zda ze pri pouziti Castrol Magnatec 5W-40 je motor hlucnejsi proto chci zmenit znacku oleje. Editováno: 6. Březen 2010, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 na diskusním fóru oleje.cz není zrovna castrol magnatec moc oblíben . Prostě si něco kup od renomovaného výrobce a je to. Pokud to bude splňovat normu pro daný motor, tak tím neuškodíš, pokud to samozřejmě budeš včas a pravidelně měnit. Někdo dokonce na oleje.cz doporučoval při změně značky oleje po magnatecu zkrátit interval výměny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) na diskusním fóru oleje.cz není zrovna castrol magnatec moc oblíben . Prostě si něco kup od renomovaného výrobce a je to. Pokud to bude splňovat normu pro daný motor, tak tím neuškodíš, pokud to samozřejmě budeš včas a pravidelně měnit. Někdo dokonce na oleje.cz doporučoval při změně značky oleje po magnatecu zkrátit interval výměny ??? Procetl jsem to foro jeden poznatek drtina vetsi na proti castrolu ale bez prokazatelnych dukazu .Nikdo nedokaze napsat jaky je mezi castrolem a zbytkem sveta .Toto foro je rozdeleni mezi prodejce castrolu a ostatnich znacek . Editováno: 7. Březen 2010, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Njn, jako i u jiných věcí. Každej hájí "svoje". Magnatec na sebe má poutat kov částice - kam je pak dává nevím Já koupím olej, 15tis. jezdím, vyměním - těžko objektivně posoudím kerý je lepší, nebál bych se, že s některým "zadřeš" motor /když to přeženu/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 A CO JINE ZNAKY NEZ CASTROL A SHELL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Dej tam cokoliv, pokud to bude mít normu VW 500.00 nebo 502.00. Ty oleje budou asi hodně podobné, a to, který je lepší nebo horší nikdy nezjistíš klidně si prohlídni etikety a která tě zaujme, tak ten olej si kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 PROC UPREDNOSTUJE VYROBCE OLEJE U STARI AUTA DO 5 LET 5W A OD 5 LET 10W. který výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 který výrobce? Jde mi o to jestli nejaka znacka oleje zmeni hluk motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 tak to asi musíš všechny vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.