Prochy Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) Zdravím, tak už jsem taky koupil Superb II s motorem 1.8 TSI ve výbavě Ambition, navíc s pár prvky Elegance. Zatím foceno pouze mobilem, tak se omlouvám za kvalitu. Editováno: 10. Březen 2010, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tak to budeš určitě unešenej, přechod z OII do SII je dost znát, vím o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Já jsem přestupoval z dvoulitrový Laguny rv. 05 a je to mazec neskutečnej. Párkrát jsem s ní potom ještě jel a měl jsem proti SII po všech stránkách docela blbej pocit. Tak ať slouží a dělá radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Tak jsem udělal pár fotek, je to ještě na zimních 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Stříbrná Superbu fakt sekne, řekl bych, že víc než Octavii. To auto ale není úplně nový, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 13. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Je to z DE, 5/2009 najeto 3500 km a měl to šéf prodejny ŠKODA. Výbava Ambition a navíc velká výbava. Nákupka skoro 900. Tady byla s foliema, přihlášením, plná nádrž a ještě něco za 560 bez DPH. Tak jsem neodolal a i ta stříbrná Superbu fakt sekne. Letní mám 17" Trifid a jsem raději. Líbili se mě 18" a kamoš je má a říká, že je to tvrdší. Editováno: 8. Květen 2011, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) To samé mám já od 8/2009, vypadá uplně stejně pořizovací cena 35tis. EUR, DE 1/2009 najeto 11.000km také majitel prodejny Škody. Jel jsem si pro ni přes celé SRN cena 15tis. EUR bez dph. Taky jsem neodolal a to jsem chtěl TDI CR. Jo ještě přecházel jsem z O1 TDI 110PS - rozdíl neskutečně veliký. Editováno: 13. Březen 2010, autor: ktx3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 (editace) Tak uz začíná jaro a nasadil jsem letní 17"a nastříkl jsem i brzdiče na červeno. Editováno: 21. Duben 2010, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papakassi Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 prechod z OII na SII je jako ze 120 do felicie... Neda se to srovnat. Maximalni spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Nechci Vám tu zakládat nový topic .. dnes mi do práce přišel nový krátký SII 1.8 TSI, DSG .. ne 4x4 :-( a já jezdím standard SI 2.8 V6, tiptronic .. kola stejná 225 45 17. Zdálo se mi to jen, nebo ten Váš mazlík (SII) je trošku vratší a má trošku neposednou prdelku? Že je jiné řízení je jasné, proto nehodnotím reakce čumáku na pohyb volantem, ale ten neposedný zadek mne trošku překvapil. Máte někdo podobnou zkušenost z přechodu SI a SII? A jaký je rozdíl v chování SII krátký a kombi. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Ono celkově je OII jenom taková nafouklá Fabie II = děs za ty prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Ono celkově je SII jenom taková nafouklá Octavie II = děs za ty prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Jsem netusil, ze je na tom SII tak spatne. Kdyz jsem mel OII jako nahradni vuz, kdyz byl muj SI v servisu, tak presedlani zpet do staresiny byl fakt jako z Fabie (OII) do Mercedesu (SI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 30. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Já a můj přechod do SII, dnes po roce. Pocitově lepší, neposkakuje jak OII, pohodlnější, na tak velké auto dobré jízdní vlasnosti i sedí dobře na okreskách v zatáčkách. Několikrát jsem jel s SI (ne na krátko - delší cesty), pocity do zatáčky, jakoby se předek propadl a zadek při výjezdu jako by byl nejistý. Toto u SII neznám, ale je to asi tím modernějším a novějším modelem. Pár věcí na autě asi udělali k lepšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ono celkově je OII jenom taková nafouklá Fabie II = děs za ty prachy. Nesmysl. Rozdíl při jízdě je značnej. V odhlučnění, sedadlech, pohlcování nerovností, rázy od kol. Srovnávám OII a Rooma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 prechod z OII na SII je jako ze 120 do felicie... Neda se to srovnat. Maximalni spokojenost. SII a OII minimální rozdíl - nelze srovnávat ojetou OII a nový SII . Obě auta střídám a není mezi až tak moc velký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 OII a SII minimální rozdíl??? pro mě byl tedy rozdíl dost výrazný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) Tohle bude asi hodně subjektivní, já jsem tedy podstatný rozdíl pociťoval. Ještě víc jsem pociťoval, když jsem z SII přesedl do sice dvouleté ale i přesto staré OI, nebe a dudy. Ale je fakt, že to se nedá srovnat. Editováno: 21. Duben 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Já měl octavii II skoro čtyři roky a když jsem jí kupoval tak měla natočeno 18000km. Superba mám skoro pul roku a když jsem ho koupil tak měl natočeno 60000km a musím popravdě říct že Superb je opravdu někde jinde než Octavie II,at už je to komfortem jízdy nebo odhlučněnim.Toto je muj názor co jsem cítil když jsem auta měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpitris Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Pred pul rokem jsem menil OII 2004 (130t km) za SII 2008 (60t km) a musim rict ze co se tyce pohodli v aute pri jizde tak je Superb lepsi. Ten rozdil ale neni tak velky jak jsem cekal. Na Superbu mi vadi jeho tvrdy podvozek. Kdyz pan prezident rika ze Superb drnca, tak to musi byt pravda . Co se tyce interieru, tak Superb pusobi mnohem luxusnejsim dojmem nez Octavia (srovnavam vybavy Elegance). Navic v Octavii jsem mel porad pocit ze to auto na ceste moc nedrzi (mozna problem konkretniho kusu), kdezto Superb drzi jako pribity i v zatackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Takze taky muj postreh, mam SII ted cerstve koupenyho 1.8 4x4 Eleg. Comb., mel jsem pred tim OII 2.0TDI LaK Motor naprosta spokojenost zatim, zatah na to ze to neni zadnej silnej motor tak dostacujici.Spotrebu az tak zatim neresim, ale oproti Dieslu je krasne tichounkej a to jsem prave chtel. Ne se rano rozjizdet jak traktor. Interier me to prijde stejny jako jsem mel v OII akorat trosku predelany design, takze nic novyho (krom sedacek a lepsiho bocni hovedeni) Zklamani jsou pro me ulozny prostory v predni casti ( v OII jich bylo vic) hlavne jsem vyuzival tu stredovou prihadku na palubce + chybi mi drzak na flasku (1,5l) co byla v OII ve dverich, je to blbost ale pro me celkem dulkezita kdyz jezdim dalky a smatat dozadu po lahvi moc prijemny neni.. Spis mi to auto pripada pro 4 lidi z hlediska sirky ale to je mi celkem fuk, 5 lidi nevozim Super vychytavka je KESSY na to peji jen chvalu. Celkove shrnuto ten prechod neni zas takova pecka, ale kdyz ho koupite de facto za cenu OII tak proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak jeste jeden poznatek, repraky jsou opravdu HROZNY, mel jsem SS v OII tady je to bez pze jsem se tu docetl ze to stoji za pytel, ale ten zvuk co se line je fakt hroznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.