Publikováno Květen 8, 200619 r Zaujímalo by ma, aký máte na vašej O2 aktuálny nábeh km a za aké obdobie... Naša 1.9TDI má asi 2500 km za prvých 6 týždňov a viem ešte o jednej 2.0TDI, ktorá má už 30tisíc za prvých 6 mesiacov.
Květen 8, 200619 r Ale Zolo je extrém a má firemné auto. Jeho asi málokto tromfne. Asi by bolo fajn udávať nábeh v prepočte km/rok.
Květen 9, 200619 r ja mam asi 25 000, auto mam 1 aj pol roka. prvy rok som nabehal asi 18 000. ale je to len rodinne auto a nejazdi sa s nim do roboty
Květen 9, 200619 r 1) 1.9 TDi od 10.06.2004 ma najeto 105000 km 2) 1.9 TDi od 18.05.2005 ma najeto 35000 km
Květen 11, 200619 r Kupene 06/2004.....doteraz najazdene cca 18000km (mam este jedno auto,ktore pouzivam viacej,preto iba tolko najazdenych km)
Květen 15, 200619 r Autor Vďaka všetkým za info! Tajne som dúfal, že sa nájde niekto, kto má jednu z prvých a má už natočené cez 100tisíc. Nevadí, počkáme
Květen 16, 200619 r Od 1. června 2005 do dneška 16.5.2006 (teda skoro jeden rok) 11638 km, takže 12000km/rok
Květen 16, 200619 r Marios, to si jí teda pěkně šetříš. Takový kilometry jsem jezdil za komančů, když nebylo kam. To je skoro škoda peněz za nový auto, ne ?
Květen 16, 200619 r Vďaka všetkým za info!Tajne som dúfal, že sa nájde niekto, kto má jednu z prvých a má už natočené cez 100tisíc. Nevadí, počkáme Dobrá a co by jsi chtěl vedět? Psal jsem že na jedné OII máme natočeno přes 105000 km, krom jednoho problemu a to dost zásadního (popisováno v jiných tématech) vše v pořádku. Je to jedna z prvních, které měli prodejci.
Květen 16, 200619 r Autor Pavlik: Soráč, prehliadol som info o 105000 km! Byrto: Za necelý rok vyše 120tkm??? Uff! A čo ma zaujíma? Zaujíma ma, v akom stave je auto po takejto záťaži - či nezačali pazvuky z plastov v interiéri, v akom stave je látka na sedadlách (u starej O1 to bolo nič moc, vysedené sedadlá, vyšúchaná látka), koľko vydržali tlmiče a stabilizátor vpredu, ako je na tom zadná náprava a tak. Proste som zvedavý, aké to auto je po takej porcii km!
Květen 16, 200619 r Takže pěkně po pořádku: Interiér - pazvuky v interiéru jsou pořád stejné, nějak radikálně se to nezměnílo, i na druhém autě (35000 km) na kočičích hlavách něco dělá neplechu - jinak čalounění je v naprostém pořádku, po zimě se nechalo v servisu vyčistit a je jak nové, ale ani u staré Octavie či Fabie jsem se nějákým problémem nesetkal, myslím prošoupání nebo roztrhnutí - překvapilo mne, že na volantu ty kilometry nejsou vůbec poznat, to na staré OI se už začínal lesknout - manžeta kolem řadičky taky v pořádku, krom vytrhnutí kolem zámku řazení - na řadičce taky nic, jelikož byla na 100000 měněna kvůli oloupanému chromu - ovladače taky v pořádku, tedy bez známek opotřebení Pneu a kola - za těch 105000 km se sjely jedny letní a jedny zimní sady pneumatik, zrovna tuhle sobotu tam pujdou nové letní - brzdy se jěště neměnily, ale hodně brzy budou potřeba vyměnit (auto používané pro práci a vetšina cest mimo město) - geometrie se ještě nedělala, pneu se sjíždí rovnoměrně a auto nikam netáhne - tlumiče taky původní, u původní O se měnily kolem 160000 km, už si to ale nepamatuji přesně - na stabilizátory se taky ještě nešahalo, u Fabie sem je měnil po 90000 km, ale tam byl hlavní problém v uložení Motor 1.9TDi - má proměnný interval, tedy +- 30000 servis, sem tam se musí trochu dolít olej, u druhého auta je pevný interval a s olejem není problém - krom jediné závady a tou bylo čidlo otáček motoru (6 krát reklamace a následná výměna elektroinstalace, vše v záruce) zatím nic, auto pravidelně jezdí na servis - poslední dobou mi ale přijde, že motor začal na volnoběh víc klepat v porovnání s druhým autem Exteriér - lak v pořádku (Sahara) - několikrát prasklá žárovka v předním pravém světle - těsnění kolem dveří, kufru v pořádku Závady? Ty byly popisované v Reklamacích, nic víc mě nenapadá.
Květen 17, 200619 r Takže pěkně po pořádku:Interiér - pazvuky v interiéru jsou pořád stejné, nějak radikálně se to nezměnílo, i na druhém autě (35000 km) na kočičích hlavách něco dělá neplechu - jinak čalounění je v naprostém pořádku, po zimě se nechalo v servisu vyčistit a je jak nové, ale ani u staré Octavie či Fabie jsem se nějákým problémem nesetkal, myslím prošoupání nebo roztrhnutí - překvapilo mne, že na volantu ty kilometry nejsou vůbec poznat, to na staré OI se už začínal lesknout - manžeta kolem řadičky taky v pořádku, krom vytrhnutí kolem zámku řazení - na řadičce taky nic, jelikož byla na 100000 měněna kvůli oloupanému chromu - ovladače taky v pořádku, tedy bez známek opotřebení Pneu a kola - za těch 105000 km se sjely jedny letní a jedny zimní sady pneumatik, zrovna tuhle sobotu tam pujdou nové letní - brzdy se jěště neměnily, ale hodně brzy budou potřeba vyměnit (auto používané pro práci a vetšina cest mimo město) - geometrie se ještě nedělala, pneu se sjíždí rovnoměrně a auto nikam netáhne - tlumiče taky původní, u původní O se měnily kolem 160000 km, už si to ale nepamatuji přesně - na stabilizátory se taky ještě nešahalo, u Fabie sem je měnil po 90000 km, ale tam byl hlavní problém v uložení Motor 1.9TDi - má proměnný interval, tedy +- 30000 servis, sem tam se musí trochu dolít olej, u druhého auta je pevný interval a s olejem není problém - krom jediné závady a tou bylo čidlo otáček motoru (6 krát reklamace a následná výměna elektroinstalace, vše v záruce) zatím nic, auto pravidelně jezdí na servis - poslední dobou mi ale přijde, že motor začal na volnoběh víc klepat v porovnání s druhým autem Exteriér - lak v pořádku (Sahara) - několikrát prasklá žárovka v předním pravém světle - těsnění kolem dveří, kufru v pořádku Závady? Ty byly popisované v Reklamacích, nic víc mě nenapadá. na 105tis jedna sada gum, tak to nechapu. ja mam letni gumy na 25tis, zimni mam dve sezony, vic ani prd
Květen 18, 200619 r No obě sady jsou opravdu sjeté, letní GoodYear a zimní Barum. Ty GoodYear sice hodně vydržely, ale poslední sezónu bylo hrozné jak hučely. Jinak na druhé OII jsou od výroby Bridgestone, mají najeto nečo kolem 25 000 km a jsou v pořádku. Jinak na Fabii jsem původní pneu, Continental, měnil kolem 60 000 km a nebylo ještě moc sjeté, ale šly tam vetší kola a tak šlo z domu. Zimní obutí vydrželo 4 sezóny a při prodeji auta jsem je přibalil do kufru, prodejce říkal že pro bezpečný provoz vydrží ještě tak jednu sezónu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.