Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A nemáš v tom aj zimné? To je nejako dosť! Ja som na Fabii zodral Bridgestonky temer na slike za 50.000 km a to som sa k nim správal veľmi slušne.

Ale nic naplat, že na to najednu uřčitě ještě 40 000. Jako žádný hrabání, prudký brždění atd.. Prostě všechno s mírou. Třeba mi v servisu říkali, že se hodně sjíždí, ale mínili těžká auta. jako fábka není tak těžký auto tak je to v klídku.. Jezdím pořád většinou sám a nenaloženej.. To je pak taky znát

Hany - a prečo by nemali byť pneu po 50.000 km bezpečné, ak ešte majú dostatočne hlboký dezén? Niektorí ľudia najazdia za letnú sezónu v pohode aj 20.000 km, tak by tie gumy ani neboli veľmi staré.

P.S.: Hoci som ešte nestretl gumy, ktoré by mali po 50.000 km dostatočne hlboký dezén. Na služobnom vydržali len cca 35.000 km a už ich na jar asi vymeníme.

gumy mi vydrzi 25tis km. najezdit 80-90tis km mi prijde dost zvlastni...

Hany - a prečo by nemali byť pneu po 50.000 km bezpečné, ak ešte majú dostatočne hlboký dezén? Niektorí ľudia najazdia za letnú sezónu v pohode aj 20.000 km, tak by tie gumy ani neboli veľmi staré.

P.S.: Hoci som ešte nestretl gumy, ktoré by mali po 50.000 km dostatočne hlboký dezén. Na služobnom vydržali len cca 35.000 km a už ich na jar asi vymeníme.

Diamante, praveze nejsem zadny pirat silnic nebo drtic brzdoveho pedalu, ale kolem tech 30 000 mne prijde jako max na pneu, samozrejme s vydrzi vzorku. U 50 000 smekam... asi bych ja uz jezdil po discich :D

H.

Kdyby jen 50tis km, koukam, ze to hodla dotahnout na nejakych 90tis :kuk::kuk::kuk::kuk:

kdysi jsem s první O I., na původních gumách Continental 195/65/15 najel neskutečných 80 000 km. Na O II., na první sadě Dunlop SP 01 225/45/17,

25 000 km :( , ale o tom už jsem psal.

Prostě říkám jak to je. vydím to tak na těch 80 litrů.

nemám důvod si vymejšlet... třeba otec má barum brilantis nebo tka něco a je to tak na 20 litrů.. občas mi připadá, že je to jako z autem.. jak se povede auto tak se povede guma

to si nemyslim, sjizdeni je zavisly na pouzite smesi, kdyz je mekka, vic se sjizdi a asi i naopak...

to je jasný, ale ty continental jsou tvrdý dost... tak nechám je tak asi do 1 mm a pak budu muset dát nový -_-

tak jestli jsou tvrdy a jestli jezdis do 1mm, tak to pak chapu.

tak jestli jsou tvrdy a jestli jezdis do 1mm, tak to pak chapu.

nedomáčknul jsem tam 6, jako 1,6...

• 9 měsíců později...

ještě před odletem jsem stihnul takový malý výročí. povedlo se mi za 2 roky, sedm měsíců a kousek...

už jsem nenašel ten příspěvek o kilometrech, tak jestli některý z adminů ví, kde jsou fotky hezkých čísel, poprosím o přesun

post-240-1184847195_thumb.jpg

post-240-1184847224_thumb.jpg

ještě před odletem jsem stihnul takový malý výročí. povedlo se mi za 2 roky, sedm měsíců a kousek...

už jsem nenašel ten příspěvek o kilometrech, tak jestli některý z adminů ví, kde jsou fotky hezkých čísel, poprosím o přesun

Blahoželám, nech to vydrží ešte 3x toľko :palec2:

to snad už ani ne ;)

to snad už ani ne ;)

tak to už se začneš dívat po něčem jiném ne? :p

Taky jsem jedno měl -_- Menší, ale o to radostnější :p

tak to ja se taky pripojim :)

post-6554-1185018833_thumb.jpg

Tak když bylo mojí Okince deset, ještě jsem jí neznal, poznali jsme se až v jejích 22,5 :smich:

Tak když bylo mojí Okince deset, ještě jsem jí neznal, poznali jsme se až v jejích 22,5 :smich:

No to jsi s ni moc nenajezdil, ja mam ted 15 000 za 50 dní, a neni to sluzební auto :)

• 1 měsíc později...
No to jsi s ni moc nenajezdil, ja mam ted 15 000 za 50 dní, a neni to sluzební auto :)

Tak to je slusna porce KM, to ji moc nesetris!!! :p

ja mam zatial nieco cez 4.000 po presne mesiaci a to nebola este ziadna dovolenka ;)

• 3 měsíce později...

tak jsem chytil další, řekl bych na dlouhou dobu poslední, hezký číslo

post-240-1198277163_thumb.jpg

tak jsem chytil další, řekl bych na dlouhou dobu poslední, hezký číslo

Rychle dolej chybí olej! lol

Rychle dolej chybí olej! lol

Fakt ty jo, cos dělal, že nemáš oil?!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.