Viking Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Chtěl bych si do Juniora (r.v. 09/2002) dodělat zásuvku. Jde mi pouze o zasuvku. zapalovac nepotrebuji. Rad bych vedel, nez zacnu rozebirat stredovej tunel, zda-li je tam kabel staci pouze sehnat zasuvku a pripojit? Nebo je třeba kabel natahnout? Odkud a jak? Za kolik se da zasuvka sehnat? Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jestli tam máš kabel, tak to fakt netuším,ale spíš ne . Ta zásuvka neorigo stojí kolem 30Kč, podsvětlená o malinko víc. Origo myslím něco přes stovku. Jinak tahle otázka patří spíš do elektriky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joei Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Tak ten kabel tam není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 ..pokud by jsi to chtěl udělat jako v originále tak to moc nezávidím...prolistovat el. schéma a mrknout kde je napojený....pokud si ale nepotrpíš na originálním zapojením natáhl bych tam normálně jen dva drátky třeba od velké svorkovnice pod volantem....nejblíž 12V bude u radia ale to bych nedoporučoval...v obou mnou zmiňovaných variantách bude ovšem zapalovač né přiliš dokonalý...nebude podsvícený a bude dávat stále 12V...leda teď mě napadlo tak dodělat nějaký reléčko a přes něj to dořešit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Chtěl bych si do Juniora (r.v. 09/2002) dodělat zásuvku. Jde mi pouze o zasuvku. zapalovac nepotrebuji. Rad bych vedel, nez zacnu rozebirat stredovej tunel, zda-li je tam kabel staci pouze sehnat zasuvku a pripojit? Nebo je třeba kabel natahnout? Odkud a jak? Za kolik se da zasuvka sehnat? Diky moc za rady. 199.00 [Kč] ZAPALOVAČ 12V - SE ZELENÝM OSVITEM Kat.č. 0523203 Hobbycar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 klucí, když už tady máte ten zapalovač, nezkoušel se někdo z vás poohlédnout po zapalovači s bílým osvitem (čirým plastem)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Sem koukal, že ve faceliftovejch Fábiích je s čirým plastem což znamená, že půjde žárovička vyměnit za jakoukoliv barevnou led-žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 A cirou nahodou nemenil jste uz nekdo zaroviku v zapalovaci??? Nejak prestala svitit a nemam tuseni co je tam za typ zarovky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Sem koukal, že ve faceliftovejch Fábiích je s čirým plastem což znamená, že půjde žárovička vyměnit za jakoukoliv barevnou led-žárovku. opravdu je ten plast ciry? to by bylo super...... musim se poohlednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 A cirou nahodou nemenil jste uz nekdo zaroviku v zapalovaci??? Nejak prestala svitit a nemam tuseni co je tam za typ zarovky??? Taky mi odešla musí se sundat celý střední tunel zapalovač se vypáčit nedá.Šroubováčkem se vyndá takovej plastovej držáček žárovičky. Žárovičku mají v GMElectronics je na 12V. V GESu se tvářili, že takový žárovičky se nevyrábí, ale nakonec měli ledžárovičku (upravená ledka pro patici) ale svítilo to mizerně tak jsem použil žárovičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Sem koukal, že ve faceliftovejch Fábiích je s čirým plastem což znamená, že půjde žárovička vyměnit za jakoukoliv barevnou led-žárovku. opravdu je ten plast ciry? to by bylo super...... musim se poohlednout Jo je čirý, ale celá zásuvka vypadá zase trochu jinak. Nechápu to, ta co je na fotce výše je úplně jiná než ta co mám ve Fabii já a v práci ve Fabiích je taky trošku jiná. Holt automobilka stále něco inovuje a moc tim muší ušetřit. Kdyby radši montovali velký pravý zrcátko :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Furt se nemuzu rozhoupat jestli mam nechat dodelat tu zasuvku. Poradte vy co ji mate. Je nejaky prakticky vyuziti krome nabijeni telefonu? Snad jen pripojeni chladnicky. Oboji bych ale vyuzil jen jednou za rok pri ceste na dovolenou. Tak vaham jestli ma smysl do toho investovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 v zivote jsem ji nepouzil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Furt se nemuzu rozhoupat jestli mam nechat dodelat tu zasuvku. Poradte vy co ji mate. Je nejaky prakticky vyuziti krome nabijeni telefonu? Snad jen pripojeni chladnicky. Oboji bych ale vyuzil jen jednou za rok pri ceste na dovolenou. Tak vaham jestli ma smysl do toho investovat. Já bych bez zásuvky žít nemohl: -autolednička -mobil -kompresor na huštění pneu (auto,valník,kolo) -hledací světlomet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ludek Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jasná řeč, bez zásuvky ani ránu: - napájení přenosné navigace - kompresorek - mobil ..........záleží kolik hodin strávíš v autě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jasná řeč, bez zásuvky ani ránu:- napájení přenosné navigace - kompresorek - mobil ..........záleží kolik hodin strávíš v autě....... jj mam a paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 chalani a co stoji zapalovac cisto iba ta blbost co sa vytahuje lebo mam ho daky pokazeny ked ho stlacim tak mi ostava dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.