Tompo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jaký svíčky krom tuning....byste volili do 1.6, 100 koní......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 NGK ? Jsou dost dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Už jsou tam a nejedou špatně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Chba, lepší jedou BRISK PREMIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 mám NGK, predtým Bosch a Champion, ale rozdiel nebadám ale myslím si, že Champion nie sú dobré pre Octaviu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Včera jsem dával Brisk Extra,uvidíme jak to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 no uvidíš, já je mám v Subaře.....trochu to znát je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.