Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Panove, byl by zajem o vyrobky firmy BOSCH za polovicni ceny? Prakticky vse, co je v sortimentu, dokazu sehnat nove za zhruba 50% ceny. Staci mi jen napsat typ vyrobku o jaky byste meli zajem a ja zjistim cenu. Idealni priklad je akusroubovak. Jde o typ IXO - ma lithium iontovou baterii, prisvecovaci diodu, sadu bitu a je origonalne zabaleny. Cena v krame 1.500 Kc, sehnal bych ho za 800 Kc. Urcite cekate nejaky hacek, jasne, je tady. Jedinou vadou, kterou tyto vyrobky maji, jsou poskozene obaly - treba IXO je v plechove krabici a ta je pomackana, ale nijak vyrazne. Samotne vyrobky jsou ve 100% stavu. Doklad k tomu samozrejme neni. Zalezi na vas - promyslete si to a dejte vedet.

Kontakt je martinoslav@skoda-board.net

co váha vzduchu?

• Autor

Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu.

no určitě o něco budu mít zájem.hoď link ať se můžu mrknout co mají za výrobky

Spise by mne zajimal z jakeho oboru jsou ty vyrobky od bosche?

Pracka, vrtacka, ridici jednotka, vstrikovaci cerpadlo atd

Psal jsem ti maila... ;)

tak to netuším. Je to na TDI AGR

• Autor

Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic ;) Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi.

Dobrá nabídka, lákáš mě na ten šroubovák...

-_-

• Autor

No, ten sroubovak je super ;) Baterka v tom vydrzi sakramentsky dlouho. Slozil jsem s tim celej obyvak a furt slapala ;)

Bosh mužu jen doporučit...máme od nich x šroubováku,wapku a nevím co ještě....vše bez problému.. ;)

• Autor

jj, Bosch je vybornej. A tomu taky odpovida cena ;)

Ja si ted budu kupovat aku vrtacku se dvema bateriema. V origo baleni stoji skoro 6 papiru. A na cenu ode me se ani neptejte :D;)

• Autor

Psal jsem ti maila... ;)

Na ty sterace se zksuim zeptat, ale myslim, ze to asi nepujde. Jak jsem psal o par prispevku vyse, tak jsem si neuvedomil, jak siroky ma Bosch vyrobni sortiment, takze prosim spis pracovni stroje a pristroje ;) Ale osonduju jestli je moznost i z jinych odvetvi....

Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik.
  • Autor
Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik.

Presne takhle si to predstavuju ;) Uvest odkaz na vyrobek nebo fotku a pak se dopatrame cenovky ;) Cenu zjistim. Prosim ale o trpelivost, zajistuje to kamarad, takze predam mu dotaz a jakmile to zjisti, da mi vedet.

;)
Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic ;) Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi.

Já se na ten šroubovák orientuju už cca 5 měsíců pane!! :);)

• Autor

No neboj, uz ho mas na ceste ;) Doted to nejak nejelo, ale uz se to zase rozjelo, jinak bych to sem nedaval ;)

martine,pošli foto toho šroubováku.Na 99% ho vezmu,jestli je to ten co myslím.

je to on??beru ho

post-18-1147257758.jpg

Jinak škoda,že nemáš seznam.sháním do firmy vrtací kladivo

• Autor

Seznam neni, mrkni na stranky Bosche a napis mi typ toho kladiva. Zjistim ti cenu.

Jinak ten sroubovak to je presne on - jde o inovovany typ s prisvecovaci diodou.

Tak mi ho pošli a vyber tu nejpěknější pixli

• Autor

:)

Ok, jdu objednavat ;)

vrtací kladivo GBK 11DE,GBK 7-46 DE,GBH 3 -28E,pila GTS 10,Lamelovačka GFF22A.

Když tak napiš na cosby@centrum.cz ceny

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.