Martinoslav Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Panove, byl by zajem o vyrobky firmy BOSCH za polovicni ceny? Prakticky vse, co je v sortimentu, dokazu sehnat nove za zhruba 50% ceny. Staci mi jen napsat typ vyrobku o jaky byste meli zajem a ja zjistim cenu. Idealni priklad je akusroubovak. Jde o typ IXO - ma lithium iontovou baterii, prisvecovaci diodu, sadu bitu a je origonalne zabaleny. Cena v krame 1.500 Kc, sehnal bych ho za 800 Kc. Urcite cekate nejaky hacek, jasne, je tady. Jedinou vadou, kterou tyto vyrobky maji, jsou poskozene obaly - treba IXO je v plechove krabici a ta je pomackana, ale nijak vyrazne. Samotne vyrobky jsou ve 100% stavu. Doklad k tomu samozrejme neni. Zalezi na vas - promyslete si to a dejte vedet. Kontakt je martinoslav@skoda-board.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 co váha vzduchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 no určitě o něco budu mít zájem.hoď link ať se můžu mrknout co mají za výrobky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Spise by mne zajimal z jakeho oboru jsou ty vyrobky od bosche? Pracka, vrtacka, ridici jednotka, vstrikovaci cerpadlo atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu. Psal jsem ti maila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu. tak to netuším. Je to na TDI AGR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Dobrá nabídka, lákáš mě na ten šroubovák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 No, ten sroubovak je super Baterka v tom vydrzi sakramentsky dlouho. Slozil jsem s tim celej obyvak a furt slapala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Bosh mužu jen doporučit...máme od nich x šroubováku,wapku a nevím co ještě....vše bez problému.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 jj, Bosch je vybornej. A tomu taky odpovida cena Ja si ted budu kupovat aku vrtacku se dvema bateriema. V origo baleni stoji skoro 6 papiru. A na cenu ode me se ani neptejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu. Psal jsem ti maila... Na ty sterace se zksuim zeptat, ale myslim, ze to asi nepujde. Jak jsem psal o par prispevku vyse, tak jsem si neuvedomil, jak siroky ma Bosch vyrobni sortiment, takze prosim spis pracovni stroje a pristroje Ale osonduju jestli je moznost i z jinych odvetvi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik. Presne takhle si to predstavuju Uvest odkaz na vyrobek nebo fotku a pak se dopatrame cenovky Cenu zjistim. Prosim ale o trpelivost, zajistuje to kamarad, takze predam mu dotaz a jakmile to zjisti, da mi vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi. Já se na ten šroubovák orientuju už cca 5 měsíců pane!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 No neboj, uz ho mas na ceste Doted to nejak nejelo, ale uz se to zase rozjelo, jinak bych to sem nedaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 martine,pošli foto toho šroubováku.Na 99% ho vezmu,jestli je to ten co myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 je to on??beru ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jinak škoda,že nemáš seznam.sháním do firmy vrtací kladivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Seznam neni, mrkni na stranky Bosche a napis mi typ toho kladiva. Zjistim ti cenu. Jinak ten sroubovak to je presne on - jde o inovovany typ s prisvecovaci diodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Tak mi ho pošli a vyber tu nejpěknější pixli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Ok, jdu objednavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 vrtací kladivo GBK 11DE,GBK 7-46 DE,GBH 3 -28E,pila GTS 10,Lamelovačka GFF22A. Když tak napiš na cosby@centrum.cz ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky