Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Panove, byl by zajem o vyrobky firmy BOSCH za polovicni ceny? Prakticky vse, co je v sortimentu, dokazu sehnat nove za zhruba 50% ceny. Staci mi jen napsat typ vyrobku o jaky byste meli zajem a ja zjistim cenu. Idealni priklad je akusroubovak. Jde o typ IXO - ma lithium iontovou baterii, prisvecovaci diodu, sadu bitu a je origonalne zabaleny. Cena v krame 1.500 Kc, sehnal bych ho za 800 Kc. Urcite cekate nejaky hacek, jasne, je tady. Jedinou vadou, kterou tyto vyrobky maji, jsou poskozene obaly - treba IXO je v plechove krabici a ta je pomackana, ale nijak vyrazne. Samotne vyrobky jsou ve 100% stavu. Doklad k tomu samozrejme neni. Zalezi na vas - promyslete si to a dejte vedet.

Kontakt je martinoslav@skoda-board.net

co váha vzduchu?

• Autor

Napis mi typ vyrobku, bez nej se dal nepohnu.

no určitě o něco budu mít zájem.hoď link ať se můžu mrknout co mají za výrobky

Spise by mne zajimal z jakeho oboru jsou ty vyrobky od bosche?

Pracka, vrtacka, ridici jednotka, vstrikovaci cerpadlo atd

Psal jsem ti maila... ;)

tak to netuším. Je to na TDI AGR

• Autor

Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic ;) Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi.

Dobrá nabídka, lákáš mě na ten šroubovák...

-_-

• Autor

No, ten sroubovak je super ;) Baterka v tom vydrzi sakramentsky dlouho. Slozil jsem s tim celej obyvak a furt slapala ;)

Bosh mužu jen doporučit...máme od nich x šroubováku,wapku a nevím co ještě....vše bez problému.. ;)

• Autor

jj, Bosch je vybornej. A tomu taky odpovida cena ;)

Ja si ted budu kupovat aku vrtacku se dvema bateriema. V origo baleni stoji skoro 6 papiru. A na cenu ode me se ani neptejte :D;)

• Autor

Psal jsem ti maila... ;)

Na ty sterace se zksuim zeptat, ale myslim, ze to asi nepujde. Jak jsem psal o par prispevku vyse, tak jsem si neuvedomil, jak siroky ma Bosch vyrobni sortiment, takze prosim spis pracovni stroje a pristroje ;) Ale osonduju jestli je moznost i z jinych odvetvi....

Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik.
  • Autor
Pila Bosch. Jde sehnat?A za kolik.

Presne takhle si to predstavuju ;) Uvest odkaz na vyrobek nebo fotku a pak se dopatrame cenovky ;) Cenu zjistim. Prosim ale o trpelivost, zajistuje to kamarad, takze predam mu dotaz a jakmile to zjisti, da mi vedet.

;)
Chlapi piste typove oznaceni vyrobku. Kdyz jsem uvedl znacku Bosch, tak me nedoslo, ze ta znacka toho vyrabi krapet vic ;) Zjistim, jestli pujdou sehnat i ty vahy vzduchu apod., ale spis se orientujte na naradi - vrtacky, kladiva, sroubovaky, zkratka vsechno, co Bosch pro tento sortiment vyrabi.

Já se na ten šroubovák orientuju už cca 5 měsíců pane!! :);)

• Autor

No neboj, uz ho mas na ceste ;) Doted to nejak nejelo, ale uz se to zase rozjelo, jinak bych to sem nedaval ;)

martine,pošli foto toho šroubováku.Na 99% ho vezmu,jestli je to ten co myslím.

je to on??beru ho

post-18-1147257758.jpg

Jinak škoda,že nemáš seznam.sháním do firmy vrtací kladivo

• Autor

Seznam neni, mrkni na stranky Bosche a napis mi typ toho kladiva. Zjistim ti cenu.

Jinak ten sroubovak to je presne on - jde o inovovany typ s prisvecovaci diodou.

Tak mi ho pošli a vyber tu nejpěknější pixli

• Autor

:)

Ok, jdu objednavat ;)

vrtací kladivo GBK 11DE,GBK 7-46 DE,GBH 3 -28E,pila GTS 10,Lamelovačka GFF22A.

Když tak napiš na cosby@centrum.cz ceny

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.