bobo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 pokud by nebyl muj mail dorucenej a nesel dorucit-vrati se mi to zpet-mam zajem o IXO sroubovak-muze byt jeste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 S temi steraci to vidim blede. Zamerte se spis na pracovni stroje... Po delsi dobe jsou stejne konce steracu na pikacu... Takze s raminky jsou s raminky! :-) Dej vedet jak s temi stroji, diky moc zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 pokud by nebyl muj mail dorucenej a nesel dorucit-vrati se mi to zpet-mam zajem o IXO sroubovak-muze byt jeste? Opravdu netusim jakym zpusobem jsi mail posilal, ale pokud jsi ho posilal zpusobem, ktery jsem uvedl vyse, tak ten mi nedojde. Posli mi prosim klasicky mail na martinoslav@skoda-board.net Sroubovaky budou, cena je 800 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 davon: Pozjistuju a dam vedet. Ale fakt prosim, nejenom tebe, ale vsechny, o trpelivost. Muze se stat, ze to budu vedet treba az za 14 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 byl poslan klasicky mail i predtim+ted znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 davon: Pozjistuju a dam vedet. Ale fakt prosim, nejenom tebe, ale vsechny, o trpelivost. Muze se stat, ze to budu vedet treba az za 14 dni. Jo jsi hodnej, nechystam se v prubehu 14-ti dnu nic vrtat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Hele Martine.Dnes mi v práci shořelo vrtací kladivo,tak sebou hejbni a nahoď ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 cosby: Miso, to je sice hezky, ale rychlost odezvy nezalezi na me. Kluci ty dily dovazej z Nemecka a tam nejezdej kazdej den. Takze ja sebou hejbnu, ale tak maximalne od PC k TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2 Martinoslav: Mel bych zajem o tohle. Muzes se poptat http://czptocs.bosch-pt.com/boptocs-cz/Pro....jsp....id=7771 http://czptocs.bosch-pt.com/boptocs-cz/Pro...jsp;....id=5825 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 V tom musi mit slusnej bordel Martin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Martinoslav je v pohode, ale kamarad, ktery to shani, tak ma ze me tezke spani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Jéje, taky bych prosil ten aku šroubovák za 800,- peněz. Píšu mail Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Mail dosel, zitra napisu jak to s nimi vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Nemá bosh i nějaké wapky? V nabídce jsem žádnou nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak sem ti poslal meila taky by se mi hodil jeden tenxio sroubovak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Mrtine,tak jak to vypadá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Miso, je mi to blby, ale furt nevim. Asi to kluci zatim utnu Vim, ze jsem vas na to nalakal a ted to takhle rusim, ale myslel jsem, ze to pujde rychleji On je problem hlavne v tom, ze proste nevim za jak dlouho budou schopni to dodat. Ja na svuj sroubovak cekal asi mesic, pak byl dalsi do 14 dnu. Holt je to ruzne Mam objednany 4 sroubovaky, tak je vezmu a pak je tady nabidnu, prednostne tem, kteri si o ne napsali, pokud si je nevezmou, nabidnu je ostatnim. Omlouvam se, ze to takhle rusim, ale asi by to skoncilo na tom, ze byste se me ptali jak to vypada a ja bych vam nebyl schopen odpovedet Tak to proste udelam tak, ze neco nakoupim a pak to tady vystavim a kdo bude chtit, bude chtit, kdo nebude chtit, nebude chtit Souhlas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Hele,tak kde to vázne??Já jen,jestli čekat nebo si ho koupit,mají teď u nás akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Miso, odpo zavolam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky