Přejít na obsah

Vyrobky BOSCH - nove, za polovicni ceny

Martinoslav

Doporučené příspěvky

pokud by nebyl muj mail dorucenej a nesel dorucit-vrati se mi to zpet-mam zajem o IXO sroubovak-muze byt jeste?

Opravdu netusim jakym zpusobem jsi mail posilal, ale pokud jsi ho posilal zpusobem, ktery jsem uvedl vyse, tak ten mi nedojde. Posli mi prosim klasicky mail na martinoslav@skoda-board.net

Sroubovaky budou, cena je 800 Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miso, je mi to blby, ale furt nevim. Asi to kluci zatim utnu :( Vim, ze jsem vas na to nalakal a ted to takhle rusim, ale myslel jsem, ze to pujde rychleji :( On je problem hlavne v tom, ze proste nevim za jak dlouho budou schopni to dodat. Ja na svuj sroubovak cekal asi mesic, pak byl dalsi do 14 dnu. Holt je to ruzne :( Mam objednany 4 sroubovaky, tak je vezmu a pak je tady nabidnu, prednostne tem, kteri si o ne napsali, pokud si je nevezmou, nabidnu je ostatnim. Omlouvam se, ze to takhle rusim, ale asi by to skoncilo na tom, ze byste se me ptali jak to vypada a ja bych vam nebyl schopen odpovedet :( Tak to proste udelam tak, ze neco nakoupim a pak to tady vystavim a kdo bude chtit, bude chtit, kdo nebude chtit, nebude chtit ;) Souhlas?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...