Plechoň Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Čim a jak jezdí Vaše tchýně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 na kole a celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Taky na kole, ale naprosto famózně, jak Schumacher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Fabie Combi 1.4 16V 55 kW načipovaných nevím na kolik, červená metalíza s novými pneumatikami Goodyard. A ze mě si dělá osobního šoféra, jako by nestačilo, že jej dělám její dceři...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 nemám tchýni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 občas jí svezu, jinak má pěškobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Čim a jak jezdí Vaše tchýně? diky bohu jiz nemam tchyni ale drive to bylo koště : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jezdí superbem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Moje Felinou 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 takoveto vymozenosti nastesti nevedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jazdí mojim autom - ako spolujazdkyňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 MHD a vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 kdyby moje tchýně vyjela, tak by jste to viděli v 19:30 na TV Nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak to moje budoucí tchýně má Peugeot 206 CC ale jen "jako" ptz. si její manžel chtěl udělat radost a kdyby to nebylo napsaný na ni tak to neprojde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ford Scorpio combik....tim se ji chci poklonit, protoze jestli nekdo videl tudle kravu(ne moji tchyni, ale to auto myslim) tak jiste uzna jak se s tim fajn parkuje nekde ve meste.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 vlakem a Š.120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Moje tchyně jezdí na koni.Musí to být ale pořádný valach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 skorotchyně, teda tchyně čekatelka (už sedm let a furt oddolávám ) MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Já si na tchýni nemůžu vůbec stěžovat. Většinou jezdí pěškobusem. Tchán má sice novou fábku ale vytáhne jí akorát na velikonoce a pak na dušičky, když jedou za příbuznýma na vysočinu. A to si loni koupil celou sadu plecháčů se zimníma gumama a přitom za ty 4 roky nejel v zimě ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal111 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Vozím vyjímečně ale zatím celkem v klidu , kromě rýhy na palubovceod košíku ze zahrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 skorotchyně, teda tchyně čekatelka (už sedm let a furt oddolávám ) MB Jen jestli odoláváš kvůli tchýni Já mám tchýni již 9 let a nemůžu si stěžovat, znám kamarády co jsou na tom daleko hůře. Ta moje peče vynikající povidlové buchty, tak ji za to občas svezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 skorotchyně, teda tchyně čekatelka (už sedm let a furt oddolávám ) MB Jen jestli odoláváš kvůli tchýni Já mám tchýni již 9 let a nemůžu si stěžovat, znám kamarády co jsou na tom daleko hůře. Ta moje peče vynikající povidlové buchty, tak ji za to občas svezu Nevím, kam míříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Moje "budoucí" tchýně jezdí Felinou nebo Octávkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Moje tchýně má papíry akorát na fichtla : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.