Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi

Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi

z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz

z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz

Diky moc ale nejak nevim jak jsi to myslel. Nemohl by jsi mi prosim poslat nejake foto? nebo nevis kde by tak mohlo byt? Dik Jambara

• 1 rok později...

Dnes mě donesl bratranec domů fungl novou opěrku na škoda octavia1 ale jak mám poznat jestli to je na model před a nebo po faceliftu? liší se nějak?

Predface OI nemalo origo opierku. Je to ale univerzalne pouzitelne.

Taka ista opierka ide aj do golfu, passata a fabie I. :)

Ked ju montuje niekto, tak musi vyrezat dieru do stredoveho plastu, trochu ale odstava (je tam diera popri "nohe" opierky), take pripady tu boli riesene aj s navrhom ako to zamaskovat.

• 2 měsíce později...

Ahoj, mam moznost vyhodne kupit origo lakt. opierku z golfa IV. Bude tato pasovat do octavky 1. Predavajuci tvrdi , ze ano-nerad by som naletel.

Dík moc! :palec2:

Nikto nevie? :help: Staci kratka odpoved (ano/nie) niekoho kto sa vyzna. Cez tento vikend mam cas, tak by som ju rad kupil a namontoval.

asi záleží, jestli mají stejnou trojnožku. Tady je trojnožka z okty

post-18984-1247911771_thumb.jpg

mno poslal mi tento obr, som z toho jelen ci to bude pasovat :feve:

post-36255-1247917203_thumb.jpg

post-36255-1247917498_thumb.jpg

Upraveno od rest

PASUJE !!!!! Podvozok OC1 je rovnaky ako GOLF 4 . Takze aj ta trojnozka pasuje rozmerovo,aj laktova opierka:) ;) Len ta tvoja opierka na FOTKE vyzera moc na MADE IN CHINA. ;) Tu mas fotky ORIGINAL opierky.

Upraveno od PROCHY603

velmi dakujem za info :palec2:

... no tak teraz neviem, myslel som ze je to origo vw opierka. tak budem zhanat asi origo na O1.

Tu je montazny navod: , , :)

SUPER Prochy! Presne toto som potreboval, velka vdaka :palec2::palec2:

• 2 týdny později...

Neviete nahodou, aka dlha je dlhsia sruba? Myslim na tu jednu nozku, ktora je kratka. Dikes

To je taka redukcna (predlzovacia) matica pod tou kratsou nozickou. Do navodov som daval foto aj s ETKA cislom. :)

• 3 týdny později...

To co treba na nej neni videt... Takto vyzera trojnozka O1. Pozri na ten profil jak vypada co musi byt aj na loketke...

839_trojnoka_2.jpg

Iguka: pasovat bude, okrem trojnozky (ako dal foto mysko) musis mat aj "adapter", ten je nasrobovany na nohu opierky a nasledne je on uchytena trojnozka.

Etka cislo: 1J0 864 079

foto

Fajn, díky

• 2 týdny později...

Nevite nekdo, kde se da sehnat ta plastova cast co slouzi k otevirani loketni operky(viz foto)? Nemate to nekdo ze stare loketky, popr. da se to koupit ve skodovce? Praskal mi jedna nozicka. Diky za odpoved.

post-25961-1252267776_thumb.jpg

post-25961-1252267781_thumb.jpg

post-25961-1252267786_thumb.jpg

A staci sa pozriet do sekcie "instalacni manualy", kde som tie fotky daval aj s info o kupe v skoda salone...

• 3 týdny později...

Nechci zakladat nove tema tak to zkusim tady, Dneska př demontáži loketní opěrky mi prasknul šroub viz foto.. Absolutně nechápu proč povoloval jsem to malou ráčnou a praskl, Když jsem ho zkoušel všelijak vyndat tak jsem dok.rvil i ten zbytek závitu co tam byl.... Nevíte někdo kde by se dal sehnat ten celej novej díl č 1J0864079 iuázžzzh... a nebo mám shánět někoho aby to zkusil dostat ven?

post-25692-1253813141_thumb.jpg

post-25692-1253813158_thumb.jpg

post-25692-1253813174_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.