Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi

Vloženo
Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi

z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz

Vloženo
z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz

Diky moc ale nejak nevim jak jsi to myslel. Nemohl by jsi mi prosim poslat nejake foto? nebo nevis kde by tak mohlo byt? Dik Jambara

• o 1 rok později...
Vloženo

Predface OI nemalo origo opierku. Je to ale univerzalne pouzitelne.

Taka ista opierka ide aj do golfu, passata a fabie I. :)

Ked ju montuje niekto, tak musi vyrezat dieru do stredoveho plastu, trochu ale odstava (je tam diera popri "nohe" opierky), take pripady tu boli riesene aj s navrhom ako to zamaskovat.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

PASUJE !!!!! Podvozok OC1 je rovnaky ako GOLF 4 . Takze aj ta trojnozka pasuje rozmerovo,aj laktova opierka:) ;) Len ta tvoja opierka na FOTKE vyzera moc na MADE IN CHINA. ;) Tu mas fotky ORIGINAL opierky.

Editováno: , autor: PROCHY603
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nevite nekdo, kde se da sehnat ta plastova cast co slouzi k otevirani loketni operky(viz foto)? Nemate to nekdo ze stare loketky, popr. da se to koupit ve skodovce? Praskal mi jedna nozicka. Diky za odpoved.

post-25961-1252267776_thumb.jpg

post-25961-1252267781_thumb.jpg

post-25961-1252267786_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

Nechci zakladat nove tema tak to zkusim tady, Dneska př demontáži loketní opěrky mi prasknul šroub viz foto.. Absolutně nechápu proč povoloval jsem to malou ráčnou a praskl, Když jsem ho zkoušel všelijak vyndat tak jsem dok.rvil i ten zbytek závitu co tam byl.... Nevíte někdo kde by se dal sehnat ten celej novej díl č 1J0864079 iuázžzzh... a nebo mám shánět někoho aby to zkusil dostat ven?

post-25692-1253813141_thumb.jpg

post-25692-1253813158_thumb.jpg

post-25692-1253813174_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...