Fíla1 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ahoj mam takovej dotaz--> Nechal jsem namontovat do me Octavie I LPG bohuzel pri prezkouseni po montazi nefungovaly vubec blinkry tak jsem si auto neprevzal a dalsi den me volali ze je vse uz v cajku tak prijedu reknou me ze byl spaleny prerusovac a ze je vymeneny...Ok vse funguje..Ale parkuji doma a vzdy pri zamykani na dalku me blinknuly blinkry ale ted nic... Zkousel jsem se podivat pres VAG.COM jestli je nastaveno a je..Kdyz si sednu do auta tak slysim jak me neco v aute pri zamknuti cvakne ale blinkry nejdou,,nevi nekdo??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 nad releovym boxem je komfortni jednotka, blinkry jsou draty cerny s bilym a cerny ze zelenym, koukni jestli je neodpojili, nebo zkouseckou jestli je tam pri zamikani 12v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 spíš bych kouknul na pojistku, která napájí blinkry do komfortky, je umístěna na nosiči relátek nad relé boxem, má hodnotu 15A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 při odemykání blinkry jdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 No, trochu si se seknul Myslím, že dva roky na radu nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.