FreSam Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Ahoj, mám problém s navíjením pásu u řidiče. Po vytáhnutí se nenavine zpátky anebo jen velmi pomalu. Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) pás povytáhni otři suchým hadříkem od prachu a bordelu - hlavně tu část kerá není v navýječi....a pak textilní část pásu nastříkej sprejem na interiér (to co dáváš na palubku a plasty v interiéru auta - může to být i kapalina v láhvičce, setři suchým hadříkem, párkrát nech navinout a uvidíš...jestli se to nezlepší je většinou pás KO - ony se pásy mají po určitý době měnit, ale kdo to dělá Jakej máš rok výroby a kolik najeto km? Editováno: 13. Březen 2010, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreSam Vloženo 13. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Kibi, dík za radu, zkusím to, třeba to pomůže. Rok výroby 2001, ale nemám moc najeto jen 35000. Většinou to stojí, já bych to i prodal, ale manželka nechce slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 za zkoušku nic nedáš, jen obětuješ trochu času dej pak vědět, jak jsi dopdl, jestli to pomohlo....s tak malým nájezdem je to až škoda prodávat, nedivím se paní...dneska je to auto s cenou dole a navíc by ti i málokdo věřil nájezd - pokud slouží nechat si Fábinu doma a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Kibi, dík za radu, zkusím to, třeba to pomůže. Rok výroby 2001, ale nemám moc najeto jen 35000. Většinou to stojí, já bych to i prodal, ale manželka nechce slyšet. Kdybys to náhodou prodával, dej vědět Jinač já mám 30000 a taky blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Míro zkus to tím sprejem na plasty interiéru, jak jsem napsal - já to dělám preventivně a po 150tkm stále navýjím....těch 30 000km je snad nějakých magických ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Já jsem natáhl pás a zapl ho v zadu, aby byl co nejvíc vysunutý, pak ho sjel jarovou vodou a nechl asi 2 dny napnutý. Potom jsem ho odepnul, on se sroloval a je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreSam Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 pás povytáhni otři suchým hadříkem od prachu a bordelu - hlavně tu část kerá není v navýječi....a pak textilní část pásu nastříkej sprejem na interiér (to co dáváš na palubku a plasty v interiéru auta - může to být i kapalina v láhvičce, setři suchým hadříkem, párkrát nech navinout a uvidíš...jestli se to nezlepší je většinou pás KO - ony se pásy mají po určitý době měnit, ale kdo to dělá Jakej máš rok výroby a kolik najeto km? Kibi, a nemůže ten sprej na interiér nějak narušit pevnost pásu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Free Sam: vůbec se toho neboj - ten pás není žádná přírodní bavlna, navíc ten sprej na plasty v interiéru je k tomuhle materiálu neškodnej....sám si to takhle čistim u auta už nějakej ten rok PS: například sprej na interiér od SONAXU je přímo určen i na látku Míro taky šikovný řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.