CentriFUGA Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Ahoj, mám dotaz. U Fabie byl vyměněn brzdový spínač, světla svítí jak mají, ale teď v noci jsem si vsimnul, že svítí až jako pozdě, tzn při menším brzdění nic, jen když se zmackne brzdový pedál víc, má ten spínač nějakou možnost nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Tak si odpovím sám - nastavit nijak nejde, ale zřejmě ho bývalý majitel špatně docvakl, vyndal jsem ho ven, nic nezjistil, vrátil zpět a už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Myslivec Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Dobrý den, mám dotaz. Kontroloval jsem pojistky způsobem,že jsem jednu po druhé vyndaval a mel zapnutý klíček. Od té doby když zapnu klíč se mi rozsvítí brzdová světla. Vyměnil jsem spínač,nepomohlo. Odpojil jsem baterku,také nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Po odpojení konektoru z brzdového spínače světla zhasnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďas100 Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Zdravím. Mám také problém s brzdovými světly. Před měsícem mi blikala kontrolka žhavení a zjistil jsem, že mi nesvítí brzdová světla, tak jsem koupil nový spínač a vše ok. Teď mi zase začala blikat kontrolka žhavení a přišel jsem na to, že když rozsvítím světla, tak mi stále svítí i brzdová. Odpojil jsem spínač a nepomohlo to, takže tím to nebude. U zadních světel elektroinstalace vypadá taky v cajku, když jsem to rozebral. Napadá mě už jen zásuvka na tažné nebo nemáte s tím někdo zkušenost? Předem díky za tipy 👍😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Dělali to špatný redukce z 13i kolíku na 7 kolík. Nemáš ju tam nechanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďas100 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 👍 Měl jsem tam redukci kvůli držáku na kola na tažné zařízení, ale když jsem to sundal, tak i tak problém přetrvává. Zkusím schválně rozebrat zásuvku u tažného jestli tam není něco v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.