Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

POtřebuji poradit se zapojení tohoto radia do octavie dodávaný kabel ISO je jen pro napájení nikoli pro repro :( jaký iso kabel koupit?

...na kabelu od rádia musí být jak napájecí tak i reproduktorová část ISO konektoru...jiná varianta není...

• Autor

Tak už vím kde je chyba původní majitel měl repráky zapojeny přes zesilovač. Radio jsem zkusil alespon zapnout a asi po 2 min. byla zadní čast uplně vřelá nedalo se udržet v ruce . Je to normální.

...to potom vysvětluje absenci reproduktorového konektoru...a pokud měl reproduktory zapojené na externí zesilovač tak původní kabeláž od autorádia je někde bokem...protože kabely od zesilovače k repro jsou taženy jiné než origo.

...takže...vše rozdělat...na repro připojit původní kabely...orig. ISO tam snad nechal...to hřátí autorádia může způsobovat, že se ti některý kabel kostří...bude tam asi nějaký chaoz...

• Autor

...to potom vysvětluje absenci reproduktorového konektoru...a pokud měl reproduktory zapojené na externí zesilovač tak původní kabeláž od autorádia je někde bokem...protože kabely od zesilovače k repro jsou taženy jiné než origo.

...takže...vše rozdělat...na repro připojit původní kabely...orig. ISO tam snad nechal...to hřátí autorádia může způsobovat, že se ti některý kabel kostří...bude tam asi nějaký chaoz...

Koupil jsem novy iso kabel origo alpine a zapojil . Zadní část se furt nějak přehřívá. Nemůže to být třeba přehozením kabelů v reproduktorech. např. do zadních reproduktorů vedou dvě koncovky(ISO)repro hraje i na jednu tuto koncovku ta druhá samostatně nefunguje , nemůže to být prohozeno? K čemu jsou tam dvě koncovky? Výškáče ve dveřích mám odpojeny.

• Autor

nemam spatne napojeno iso ? prikladam me schema

post-39635-1269099018,49_thumb.jpg

• Autor

nemam spatne napojeno iso ? prikladam me schema

ted jsme zkousel, kdyz vytahnu klic a znovu zapnu ulozene radiA jsou pryč:(

...musíš zaměnit konektory 4 a 7 na napájecím ISO...to je to co jsem ti popisoval v SZ

• 1 měsíc později...

Chtěl bych si toto autoradio pořídit, je s ním nějaký problém u montáže na O1?

Crros- žádný problém není se zapojením, možná jen zde zminovaný s prhozením drátů.

• 1 rok později...

Mě to rádio taky topí ale hraje takže to neřeším. Zajímalo by mě pánové jestli jste někdo rozchodil ztmívání aby se to sesinchronizovalo s palubní deskou na konektoru auta je na to vývod a rádio ho taky má, nicméně to nefunguje.

dá se to ztlumit i ručně ale pořád to svítí nějak moc. někde tu na fóru jsem narazil na někoho kdo to řešil ale nemůžu to najít.

Za případné rady dík. Franta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.