Ringit Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 furt a stále Ja vim, uz jsem nasel...mel jsem rychlejsi prsty nez hlavu, sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Uměl by někdo předělat OII na maxidot z okolí Pardubic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jo, umím v Praze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Chci se zeptat jestli někdo umí předělat původní budíky z Octavie II 1.6 MPI ( 2008 ) před facelift na MaxiDOT. Potřeboval bych znát cenu budíků ( sám je neseženu ) i s prací. A místo nejlépe Jižní Čechy nebo Praha. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 umím v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Benzin mám jedny na prodej, ale až do jara nemontuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 nevite někdo o maxidotu na Octavii II facelift benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brňák Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Mám Oll po faceliftu 2009 rok a chtěl jsem se zeptat zda jde dodělat maxidot. Svítí mi tam teď jen údaje naprostředku o teplotě a nahoře hodiny a dole celkové kiláky a trip. Jde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verys Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo neumí nebo nezná někoho z okolí Pardubic a dokázal by přehodit polodot za maxidot..?? Ještě se chci zeptat, pin kód se najde na štítku na budíkách nebo.... Děkuji za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.eld.a Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda by šlo, a našel by se někdo, kdo by mi předělal budíky z polodotu předfacelit na maxidot po facelift. Mám Octavii II 1.6 MPI ( 2009 ) po facelift, ale budíky jsou záhadně ještě předfacelifft polodot. Popřípadě cenu i s prací. Místo ideálně dojezdová vzdálenost z Kutné Hory. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.