Hrasek Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Skoda Favorti r.v. 89 Mam problem se svetlama (elektrika). Kdyz nastartuju auto, seslapnu brzdovy pedal a zapnu pravy blinkr, se stane ze pravy zadni brzdovy svetlo blika jako blinkr a blinkrovy svetlo zas sviti jak brzda. Pak mam jeste problem s levym blinkrem, zapnu ho a seslapnu brzdu tak necvaka, pustim brzdu dam plyn a zas cvaka. Dekuji za odpovedi predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 To je jednoduché, je to špatná kostra na zadních světlech, vyndej ten plast se žárovkama a očisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Franek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Taky mi to dělá, očistil jsem, ale po určitém čase se problém vrátí. Nelze tedy tomuhle nějak předcházet? PS: taky jsem si všimnul, že když zařadím zpátečku, tak se na palubní desce rozsvítí ikonka zadních mlhovek (pokud si to pamatuji správně). To by mohlo být taky tímhle? Dík moc Editováno: 25. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 jj, to je taky tím, já jsem to očistil tak že jsem ty kontakty nožem oškrábal, prostříkl WDčkem a už pár let pokoj Hlavně to nebrousit brusným papírem, tím se nadělají rýhy které zoxidují a je to za chvíli zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrasek Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Dekuju vsem moc za rady. Slapeto jak nikdy Jetse jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.