Slavaa Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Zdravím všechny Minulý týden jsem koupil Octavii I. Clasik 2004 1,6 benz 75Kw. (najeto 250tis) cca po 100Km se mi rozsvítila kontrolka motoru, koupil jsem čtečku kodů OBD II, zjistil závadu P0130, vynuloval počítač a po 100Km zase naskkočila P0130. podle popisu v němčině je P0130 - Beheizte Lambdasonde 1, Zylinderreihe 1 - Fehlfunktion Stromkreis/Lambdasonde 1, Zylinderreihe 1 - Fehlfunktion Stromkreis podle popisu v angličtině je to O2 Sensor Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1) mám tedy vyměnit lambdu - ale kterou?? díky za pomoc Slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 tu prvni pred katem, smerem od motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavaa Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 výměna /bosh za cca 2500kč nase jsem jen jednu pro 75kW cca 100 km bez rozsvícení závady jen mi přijde že to za studena víc žere :-) (podle počítače) díky Slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 jaký má lambda číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavaa Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 lambda je 1J0 819 644 A (lambda před katem) a po ujetí 300Km se znova závada P0130 už neobjevila - takže OK vyměnit šla přístupem shora za motorem - dá se tam šáhnout s klíčem 22, o trochu větší pakárna je šroubeček držící kabel ale jde to. Drát od lambdy jde už zastrkat do příchytek a do zástrčky pod autem snadno. díky za rady Slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.