Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj potrebuju poradit, mam fabii I facelift, mam praskle zadni svetlo a chci si koupit nove, nelibi se mi ale faceliftove, slo by abych si koupila svetla ktera byl pred face? budou mi tam pasovat? jsou tvarove stejna?? jsem holka, vim o tom prd.... a potrebovala bych poradit..dekuju Péťa

Vloženo

přesně tak: facelift i předfacelift sedne na hatchback - jediná podmínka je aby to byly světla na krátkou Fabku - hatchback

- u kombíka a sedana jsou stejná světla = facelift i předfacelift sednou a jedinná podmínka je aby to bylo světlo z kombíka nebo sedana ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chcem sa spýtať či sa dajú zadné svetlá vymeniť za novšie.Mám Fábia Combi I 2004 a chcel by som tam zadné svetlá z novšieho modelu fábie Cobbi I,tie čo majú spojenú časť.Či by stačila iba výmena vonkajšej časti alebo by bola treba výmena celého svetlometu,alebo sa nedajú zameniť.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, chtěl bych si vyměnit na Fabce I předface zadní světlomety za face. Prohledal jsem forum,ale nikde jsem nenašel odpověď nebo radu jak to udělat? Je tato výměna složitá a co vše je zapotřebí? Díky

Vloženo

Děkuji za návod, jeví se to jednoduše, ale mám ještě jednu otázku, svorkovnice a matice jsou na stejném místě jako u předface? Takže není žádný problém to přehodit?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...