TeeBee008 Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Cau Panove! Strasne ma laka dat do octavie tdi sport filter... do povodneho boxu nechem kvoli cene... Rozmyslam, ze si vyrobim box na sport filter... a spravim aj privod vzduchu z predu... Viete mi pomoc ake by mali byt rozmery boxu ? aky privod spravit aky sa zmestilo a aby aj neako vyzeralo... alebo staci len ked necham neaku rezervu okolo filtra... aky mi odporucate...cena Vs. vykon... nieco taketo + spravit aj vrch http://www.tuning.sk/dokument-skoda-octavia-16-sr-sanie-green-filter-termo-izolacia-cobra Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Jestli chceš vylágrovat motor a zničit turbo,tak si to tam klidně dej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 do TDI urcite nedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) dovod ? pozri spodny obraz, vsetky privody su zanechane ako na povodnom principe len je tam sportfilter ani takto to nieje "dobre" ? ? ? Editováno: 31. Březen 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 To juke.box a houmik: A proč zničím motor a turbo?? A proč ne do TDI?? To by mě zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 no to by mě taky zajimalo proč by to melo něco udelat turbu nebo motoru? v klidu si to tam dej, jen si ho nech pravidelne vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 nekde jsem na to cetl oduvodneni, jestli to tak neni, tak se omlouvam, bylo to tam docela logicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 mate priame skusenosti preco dat a preco nie ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Jasně ,že nedávat! Nehledě na to,že budeš mít zamaštěný celý sání. Ale už se to tu taky řešilo ! Není nad papírák a kdo nevěří at zkusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 staci si polozit jednu otazku, na co tam je vzduch. f., a je jedno jestli takovej nebo makovej, jen je nevyhoda u sport. f. ze se musi casteji cistit protoze je otevreny, autu to nic neudela, jen max majitel nebo provozovatel ho uzenou, na druhou stranku je to k nicemu tam davat sport. f., i s original f. jezdi zive a pruzne, se sport. f. nebude nijaka zmena, max jiny zvuk motoru. A polozte si otazku, ma cenu vrtat do neceho co pracuje jak ma? (cim vic se vrtate v hovne tim vic smrdi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) katze,pridam sa k stane NEDAVAT ! dakujem vsetkym. admin moze byt LOCKnute ! Editováno: 1. Duben 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 a do benzinu to taky nedávat?? taky zničím motor a turbo???? to asi vítr ne??? ale vím že známý má 1,9TDI 96kw nachipovanou jak jsme ho tam dali tak říkal že to jede trochu huř tak nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.