Přejít na obsah

O1 81kW ztratila výkon

Rabbit

Doporučené příspěvky

Mám O1 81kW a stalo se to, že stratila výkon, tak jsem jí hodil do sedrvisu na diagnostiku a ukazalo se, že je špatné plnění tlaku na regulaci turba, tak jsem vyměnil ventil N75 a fungovalo to perfektně zhruba 200km a pak zase nic. Tak jsem to zase zavezl na diagnostiku a tam řekli, že je zatuhlá regulace na turbu. Tak jsem dal nový turbo nový hadice a výsledek žádný, pořád to nemá výkon. A že je snad váha vzduchu špatná. Prosím o radu, protože radám ze servisu se mě už nechce věřit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám taky podobný problém, klasicky mi to padalo do nouzáku, tak bylo turbo vyčištěný a od ty doby do nouzáku nespadlo. Nicméně nastal jiný problém že do cca 2500ot mám poloviční tlak na turbu a auto je strašně líný. Na zkoušku jsme dávali novou N75, váhu vduchu, všelijaký čidla,.... a nic, tak v sobotu jdu zkusit dát jiný turbo (typově stejný) a uvidíme. Už to nemůže být snad nic jiného. Dávali jsi nové turbo nebo jeté, nebo repas? Kolik byla cenovka?

Odkaz ke komentáři

Tak mám taky podobný problém, klasicky mi to padalo do nouzáku, tak bylo turbo vyčištěný a od ty doby do nouzáku nespadlo. Nicméně nastal jiný problém že do cca 2500ot mám poloviční tlak na turbu a auto je strašně líný. Na zkoušku jsme dávali novou N75, váhu vduchu, všelijaký čidla,.... a nic, tak v sobotu jdu zkusit dát jiný turbo (typově stejný) a uvidíme. Už to nemůže být snad nic jiného. Dávali jsi nové turbo nebo jeté, nebo repas? Kolik byla cenovka?

Dával jsem repasované (turbo je opískované a vnitřek je komplet nový i baňka) a stálo to 7499 kč.

Ale zrovna jsem se vrátil z garáže a připadám si jako blázen, protože jsem nasedl do auta, že pojedu ke kámošovi vyzkoušet jeho váhu a N75 a auto jede normálně a táhne jak blázen. Asi jsem kouzelník a nebo pod pohruškou prodeje se auto dalo samo dopořádku. Asi tady budu za úplnýho trotla, ale je to tak. :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem taky zažil. Sem tam to jede normál (tak 15-20%) ale zbytek to nemá tah v nízkejch. Nemáš odkaz odkud jsi bral to turbo? Cena se zda slušná za repas pokud to je i vyváženy.... Budu držet pěsti aby ti to už nezlobilo.

Je to i vyvážený a řeší to formou výměny za poškozený turbo a je to v Kunovicích u Uherskýho Hradiště a adresa je www.mihocar.cz.

Odkaz ke komentáři

Tak to jme na tom stejne !! delalo mi to to samy ! Vymenil jsem ventyl . vycistil jsem egr ventyl , vymenil hadicky a nakonec kdyz nic nepomohlo tak mi zatim vycistily turbo a promazaly . Chvzly dobry , ale obcas to zazloby ! Proste budu jezdit dokud nklekne uplne . protoze na jiny nemam !

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...