Publikováno Duben 1, 201015 r Potřebuji poradit, mám O2 face se základní anténou pouze pro rádio. Nechal jsem si dodělat rádio Bolero a HF GSM III. Na rádiu i na GSM III mám strašně špatný příjem. Asi bude potřebovat dodělat nová anténa, ale radil jsem se už v několika servisech a pokaždé mi říkají něco úplně jiného. Potřebuji poradit, jak to řešit, resp. kdyby mi to někdo za slušnou cenu udělal. Díky moc. Jirka
Duben 1, 201015 r Pri dorábke niekto niečo zmrvil. Ako prvé by som preveril, či sú správne zapojené anténne konektory pod stropom. Prípadne by som premeral káble a pozrel kvalitu konektorov, ak ich robili. Predpokladám totiž, že ak dorábali GSMIII, tak museli doplniť koaxiálony kábel pre telefónnu sadu a vymeniť anténu za verziu aj s telefónnym vývodom.
Duben 1, 201015 r Bolero potřebuje dvě antény, jinak pomůže kmitočtová výhybka.. a pro GSM III je důležité mít dotažený kabel ke střešní anténě a mít anténu s výstupem pro GSM... už jsem dokonce viděl bluetooth anténu vraženou do GSMIII vstupu na gsm anténu..
Duben 2, 201015 r Autor Tak jsem zjistil, že ti dobráci v servisu HF GSM III vůbec k anténě nepřipojili, protože nemám správnou anténu, ale vůbec se mi to neobtěžovali říct. Je nějaká jiná možnost než orig. anténa na střechu, třeba nějaká nalepovací na okno, nejlépe abych na to mohl zapojit i tu druhou anténu z Bolera?
Duben 2, 201015 r vhodná anténa. Může být i skrytá pod krytem sloupku. http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=200&menu=Volkswagen&img_b=IMG_2846.JPG
Duben 3, 201015 r Tak jsem zjistil, že ti dobráci v servisu HF GSM III vůbec k anténě nepřipojili, protože nemám správnou anténu, ale vůbec se mi to neobtěžovali říct. Je nějaká jiná možnost než orig. anténa na střechu, třeba nějaká nalepovací na okno, nejlépe abych na to mohl zapojit i tu druhou anténu z Bolera? No pekne! A akú anténu ti teda k GSM III pripojili? Lebo ak žiadnu, tak môže odísť koncový stupeň GSM jednotky. Ono totiž čaro GSM III je práve v tom, že anténa je na streche, takže má lepší príjem a neožaruje posádku v aute. Takže jediné správne riešenie je vymeniť strešnú anténu a priviesť tam koaxiál od GSM III. Jasne, existujú aj nalepovacie antény na sklo, hlavne nech je tá anténa napájaná po kábli a napätím 12V.
Duben 3, 201015 r Originál anténa na střechu je jasně lepší. Chce to anténu + nový svod pro GSM a rozebrat strop což obnáší rozebrání horní části obložení sloupků , které nejde odmontovat dokud se neodmontuje spodní část obložení sloupků a to zas nejde dokud se nesundají kryty prahů atd. Když se koupí anténa s jinými konektory, tak je potřeba vyměnit i ostatní svody. Rádio, případně GPS.
Duben 5, 201015 r Ja som vymieňal anténu a zvládol som to len s odtiahnutím stropu od 5. dverí. Kábel sa dá zatiahnuť za pomoci tuhého drôtu. Netreba dávať strop komplet dole.
Duben 5, 201015 r Někdo má kliku, někdo má zlomený a někomu se to srovnalo, protože to dělal v létě....
Červen 18, 201411 r Panove, ta antena z toho odkazu co dal Joska, ta jde teda dat normalne po kryt A sloupku? Nebo kam presne? Diky moc za info. Dan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.