Publikováno Duben 4, 201015 r Ahoj, změní se geometrie podvozku , pokud dám pod zadní alu podložky 15 mm. Na jízdě jsem nic nepoznal-spíše cítím lepší stabilitu v zatáčkách. Osobně mi připadají zadní kola víc utopená oproti předku-proto jsem dal podložky-předek jsem nechal. jen pro info alu mají ET 42.
Duben 5, 201015 r pokud se ti něco změní tak by jsi měl podle tebe analogicky pokaždé dělat geo při použití širších či užších pneu nebo disků (zima - léto ap.) pokud máš vychozené uložení náprav a špatné čepy asi bych geo dělal jinak proč?
Duben 5, 201015 r Autor pokud se ti něco změní tak by jsi měl podle tebe analogicky pokaždé dělat geo při použití širších či užších pneu nebo disků (zima - léto ap.) pokud máš vychozené uložení náprav a špatné čepy asi bych geo dělal jinak proč? Když měníš letní/zimní tak se ti nezmění šířka mezi koly vpředu a vzadu-respektive je vždy stejná. Ale když podložíš jen zadní kola, tak se ti vzadu změní rozměr mezi koly a vpředu zůstane stejný-proto se ptám, jestli to má na něco vliv.
Duben 5, 201015 r Autor .....no, docela zajímavý...ale mě to připadá jak šalina, pokud nechám kola utopený-vypadá to fakt hrozně Upraveno Květen 19, 201015 r od Cjoctavian
Duben 5, 201015 r někdo má na zimu místo15 třeba 14 případně jiný povolený rozměr s příslušnou šířkou pneu a tím se snad mění i rozchod, zadní kola měly utopené i jiné typy škodovek třeba 105-130 M ale když ti to pomůže.........
Duben 5, 201015 r Na zimu dávám origo 15"plecháče a na léto 16"hliníky s ET 35 a je to akorát a geometrie se nemění.Prostě líp sedí a je to stabilnější.
Duben 5, 201015 r Podlozkama se geometrie rozhodne nerozhodi, protoze kolo sedi ve stejnem uhlu jako by sedelo na naboji- jedine co se zmeni je ET a pak taky sily pusobici na lozisko ( bude vice trpet). Nekde jsem cetl ze vetsina aut ma pohanenou napravu sirsi. Napr octavia ma sirsi predni napravu a zadni uzsi, protoze to ma nahon na predek ( pokud to neni zrovna 4x4), zas treba nejake porsche bude mit sirsi zadni napravu, protoze bude mit nahon na zadek. Vypodlozkovanim jen jedne napravy se lehce zmeni pretacivost / nedotacivost - zalezi na typu auta.
Duben 5, 201015 r Těch pár milimetrů není téměř znát ale už pohled na to porsche tam je to pořádnej rozdíl(i ve výkonu)
Květen 19, 201015 r .....no, docela zajímavý...ale mě to připadá jak šalina, pokud nechám kola utopený-vypadá to fakt hrozně Never tym reklamnym kecom - radsej utopene kolesa, ako nejaky nedotacavy smyk ---> ak si rozsiris len zadnu napravu, tym zvysis jej smerovu stabilitu a tym este viac podporis nedotacave spravanie auta na mokrej ceste... A ako sa pise v tom clanku z casopisu, aj najtensia podlozka ti zmeni os zatacania. Upraveno Květen 19, 201015 r od Cjoctavian
Květen 19, 201015 r Podlozkama se geometrie rozhodne nerozhodi, protoze kolo sedi ve stejnem uhlu jako by sedelo na naboji- jedine co se zmeni je ET a pak taky sily pusobici na lozisko ( bude vice trpet). Nekde jsem cetl ze vetsina aut ma pohanenou napravu sirsi. Napr octavia ma sirsi predni napravu a zadni uzsi, protoze to ma nahon na predek ( pokud to neni zrovna 4x4), zas treba nejake porsche bude mit sirsi zadni napravu, protoze bude mit nahon na zadek. Vypodlozkovanim jen jedne napravy se lehce zmeni pretacivost / nedotacivost - zalezi na typu auta. Možná si četl špatně nebo to špatně napsali např. Š105 M atd. mají taky širší přední nápravu jak zadní a pohon mají kde ....., jinak s těma ložiskama taky souhlasím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.