Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Na jednom nemeckem skodaportalu jsem se docetl /http://skoda-portal.blogspot.com/, ze dodaci lhuty SC pri objednani PS jsou az 7 mesicu a pry kvuli tomu je od 6.4. na tuto objednavku stop. Uz jsem se pomalu smiril s tim, ze letos vuz mit nebudu /vzledem k pretrvavajicim problemum s PS, kterou kazdopadne chci, udelam objednavku zrejme nekdy koncem leta, abych dostal rocnik 2011/. Na kazdem trhu je to s lhutama jine, ale vsude je jedno jiste - ze je to nejiste, teda co jsem alespon cetl a slysel. Tak nebo tak nechapu, ze fabrika, ktera se rozhodne prijit se zajimavym /do jiste miry vyjimecnym/ produktem, co PS alespon u skody je, neni schopna produkci primerene zabezpecit. Chapu porodni bolesti prvniho roku produkce noveho modelu, ale tohle je preci jen snad malinko pres. Mylim, ze je nas povicero, co by jsme byli vdecni za kazdou novou info ohledne teto problematiky. Takze predem dik.

Tohle trva uz delsi dobu, je vyrabeno jenom male mnozstvi strech. Obcas se jednoduse neco podela a nevidim na tom nic vyjimecneho.

• 4 týdny později...

Nevíte někdo, jaká je aktuálně situace s dodáním auta s PS?

Trvá stále nedostatek a jaká je přibližně doba dodání?

Díky za informace...

Pokud jsou už delší dobu dodací lhůty prodloužené o několik měsíců a došlo k úplnému zastavení objednávek, tak bych vyřešení během jednoho měsíce moc nečekal. Asi bude nejlepší, když si zavoláš prodejci.

• 4 týdny později...

cetl jsem tedka nekde, ze pokud chces PS, tak cekas na auto 3mes.

• 3 týdny později...

PS střechu na SII combi mám a můžu jen doporučit. je to fakt pecka. doba dodání byla ale delší. objednával jsem 20.11.2009 a auto mi dali až 20. 2. 2010.

Na jednom nemeckem skodaportalu jsem se docetl /http://skoda-portal.blogspot.com/, ze dodaci lhuty SC pri objednani PS jsou az 7 mesicu a pry kvuli tomu je od 6.4. na tuto objednavku stop. Uz jsem se pomalu smiril s tim, ze letos vuz mit nebudu /vzledem k pretrvavajicim problemum s PS, kterou kazdopadne chci, udelam objednavku zrejme nekdy koncem leta, abych dostal rocnik 2011/. Na kazdem trhu je to s lhutama jine, ale vsude je jedno jiste - ze je to nejiste, teda co jsem alespon cetl a slysel. Tak nebo tak nechapu, ze fabrika, ktera se rozhodne prijit se zajimavym /do jiste miry vyjimecnym/ produktem, co PS alespon u skody je, neni schopna produkci primerene zabezpecit. Chapu porodni bolesti prvniho roku produkce noveho modelu, ale tohle je preci jen snad malinko pres. Mylim, ze je nas povicero, co by jsme byli vdecni za kazdou novou info ohledne teto problematiky. Takze predem dik.

• 3 měsíce později...

Muze prosim nekdo sem dat nejake kvalitni fotky (i detaily) panoram. strechy, vc. blizsiho popisu, co vse to umi ? Proste blizi popis.

Diky moc, uvazuji o SII C., a bez toho bych to asi nechtel.

(omlouvam se za "dabl" v Exterieru)

Upraveno od omicron

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.