autofun Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Na jednom nemeckem skodaportalu jsem se docetl /http://skoda-portal.blogspot.com/, ze dodaci lhuty SC pri objednani PS jsou az 7 mesicu a pry kvuli tomu je od 6.4. na tuto objednavku stop. Uz jsem se pomalu smiril s tim, ze letos vuz mit nebudu /vzledem k pretrvavajicim problemum s PS, kterou kazdopadne chci, udelam objednavku zrejme nekdy koncem leta, abych dostal rocnik 2011/. Na kazdem trhu je to s lhutama jine, ale vsude je jedno jiste - ze je to nejiste, teda co jsem alespon cetl a slysel. Tak nebo tak nechapu, ze fabrika, ktera se rozhodne prijit se zajimavym /do jiste miry vyjimecnym/ produktem, co PS alespon u skody je, neni schopna produkci primerene zabezpecit. Chapu porodni bolesti prvniho roku produkce noveho modelu, ale tohle je preci jen snad malinko pres. Mylim, ze je nas povicero, co by jsme byli vdecni za kazdou novou info ohledne teto problematiky. Takze predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tohle trva uz delsi dobu, je vyrabeno jenom male mnozstvi strech. Obcas se jednoduse neco podela a nevidim na tom nic vyjimecneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvidekPu Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Nevíte někdo, jaká je aktuálně situace s dodáním auta s PS? Trvá stále nedostatek a jaká je přibližně doba dodání? Díky za informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Pokud jsou už delší dobu dodací lhůty prodloužené o několik měsíců a došlo k úplnému zastavení objednávek, tak bych vyřešení během jednoho měsíce moc nečekal. Asi bude nejlepší, když si zavoláš prodejci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 cetl jsem tedka nekde, ze pokud chces PS, tak cekas na auto 3mes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezekm Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 PS střechu na SII combi mám a můžu jen doporučit. je to fakt pecka. doba dodání byla ale delší. objednával jsem 20.11.2009 a auto mi dali až 20. 2. 2010. Na jednom nemeckem skodaportalu jsem se docetl /http://skoda-portal.blogspot.com/, ze dodaci lhuty SC pri objednani PS jsou az 7 mesicu a pry kvuli tomu je od 6.4. na tuto objednavku stop. Uz jsem se pomalu smiril s tim, ze letos vuz mit nebudu /vzledem k pretrvavajicim problemum s PS, kterou kazdopadne chci, udelam objednavku zrejme nekdy koncem leta, abych dostal rocnik 2011/. Na kazdem trhu je to s lhutama jine, ale vsude je jedno jiste - ze je to nejiste, teda co jsem alespon cetl a slysel. Tak nebo tak nechapu, ze fabrika, ktera se rozhodne prijit se zajimavym /do jiste miry vyjimecnym/ produktem, co PS alespon u skody je, neni schopna produkci primerene zabezpecit. Chapu porodni bolesti prvniho roku produkce noveho modelu, ale tohle je preci jen snad malinko pres. Mylim, ze je nas povicero, co by jsme byli vdecni za kazdou novou info ohledne teto problematiky. Takze predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) Muze prosim nekdo sem dat nejake kvalitni fotky (i detaily) panoram. strechy, vc. blizsiho popisu, co vse to umi ? Proste blizi popis. Diky moc, uvazuji o SII C., a bez toho bych to asi nechtel. (omlouvam se za "dabl" v Exterieru) Editováno: 12. Říjen 2010, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.