HanyZ Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 vydržet se to dá, ale je to otravné spojka možná jo, ale mechanik mi projížděl auto a říkal, že je OK, neklouže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 tak jsem včera octu dal na VAG-COM - žádné chyby... tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 některý den, mi to udělalo taky, tak jsem si na tebe vzpomněl. Ale nijak to neřeším, já bych ale vsadil na spojku, mám takový pocit, že mě nová spojka nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 tak spojka se na VAGu nezobrazí žáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Možno je to len silentblokmi motora, potras rukami motor, či ti moc nelieta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 jo maj recht pane. I to by mohlo být ono. Známej přijel se svojí 1,6 55Kw tak jsem mu jen tak vzal za motor a zaviklal - silentblok u převodovky už je celkem dost jetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 silentbloky jsou ok, tím to není... to bude spojka, jasně že na VAGU ji nenajdu :-) ... začnu šetřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 tak se jen vracím k tomuto tématu ... vyměnil jsem čidlo teploty, termostat, zapalovací kabely, svíčky..... třepání pořád stejné... takže 90% spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 při rozjezdu, když pouštím spojku a předek auta začne vibrovat, zkusil jsem spojku v té poloze přidržet a přidat plyn. Třepání bylo mnohem intenzivnější. Co to může teda být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 (editace) VYŘEŠENO - spojka vyměněná a je klid... byl v řiti přítlačák... Editováno: 20. Srpen 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 No tak paráda, vždycky si na tebe vzpomenu, když se mi auto taky zatřepe, ale dělá to jen občas při rozjezdu. Na autě je poctivých 154000 km, tak už by to asi spojku chtělo. Co jsi tam dal za značku a na kolik tě to s prací vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 no, mě to začalo stejně - občas se to zatřepalo, pak to dělalo jen při studeném autě a nakonec už skoro pořád při rozjezdu.... spojka LUK, celá sada s prací 5000 Kč.... a já mám na autě poctivých 143 000 km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) No tak už začínám šetřit takže stačí koupit tuto sadu a nic víc k tomu? http://www.cc-autodily.cz/spojka-komplet-luk-7_7?brand=SKODA&model=OCTAVIA Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 jo jo , to stačí... odkud jsi ? Tady u nás v servise (Karviná) - celá sada LUK za 2960 Kč s DPH + 2000 Kč práce.. sám bych se do toho nepouštěl ... mě se to třepání předku začalo objevovat v dubnu no a srpen pošla skoro úplně... mechanik, který to opravoval mi říkal , že ten přítlačák byl fakt v řiťulce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.qan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Čaute. Měli jste i větší spotřebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 na spotřebě jsem to skoro nepoznal.... průměr byl stejný... záleží na stylu jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) Já jsem z Brna, takže pro mě z ruky, sám se do toho pouštět nebudu, to bych ani nezvládl. Jen sonduji, co je potřeba koupit. Radši koupím spojku na netu. V servisu by mě beztak natáhli. Jinak na spotřebě to znát nejde. Dneska se mi auto zase zatřepalo, ale je to jen při studeným motoru po nastartování, když se chci rozjet, pak už je to ok. Editováno: 27. Srpen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Mam stejnou zkusenost, spojka sice nova asi pred 20 000 km, ale myslim ze to mechos ojebal, protoze par mesicu po vymene to zacalo delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 No, na netu je možná o pár stovek levnější než v servise, ale zase tě natáhnou za práci, když si přineseš vlastní matroš .... No, pokud to dělá jen při studeném motoru a pak je to ok a při rozjezdu, tak je to stejné jako jsem měl já : Mno, po 20-ti tisících - to je docela brzo .. záleží na stylu jízdy, ale i tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Me se tento tyden objevil stejny problem a trochu me to desi...Pri studenym motoru (TDI 81kW) je klepani predku auta hodne decentni, temer bych ho nezaregistroval, ale jakmile vjedu v Praze v centru do kolony a neustale se rozjizdim na jednicku, tak se cely predek klepe vic a vic, takze zahraty motor tomu rozhodne nepomaha...Kdyz auto chcipnu a po chvili znova nastartuju, zase to nic nedela a zacne se to projevovat zase az kdyz nekolikrat zastavim a chci se na jednicku rozjet. Je to presne ten moment, kdy zacne zabirat spojka a cim vic plynu pridam, tim vic se auto zaklepe...V podstate se moje zavada shoduje uplne presne s temi vasimi jen s rozdilem,ze me to dela pri zahratym motoru... MYslite, ze je to tim pritlacakem, nebo by to mohlo byt neco vic? Diky za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2010 To bude asi to stejné, jako u mě. Spojka. Ze začátku to bylo jen při studeném motoru, pak už i při teplém a čím víc plynu, tak tím větší třepání. U TDi by to mohl být ale i setrvačník (dvouhmota). No raději ta spojka (cenově). Zabírá ti nahoře spojka ? Kolik má najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Jsem mírně na sračku,před týdnem mi taky začalo třepat při rozjezdu(jen za studena)na jedničku.Jak se ohřeje je to ok.Když jsem si tady pročetl tohle téma tak jsem se málem skácel.Mám ty samé příznaky jako HanyZ.Spojku jsem měnil zhruba před 10ti měsíci čili najeto cca 12000km.Když jsem šel za mechanikem co mi jí namontoval,tak tvrdí že se mu ještě nestalo aby někdo někdy u něj reklamoval spojku,dává a dal i do mého auta spojku Luk set.A typuje to na setrvačník akorát si není vědom jestli v mé motorizaci je dvouhmota.Akorát nevím jak se zachová když se to celý vysype.Tenkrát při výměně mi nedal ani doklad o koupi spojky a práci mi udělal bez papíru.Komplet spojková sada tvrdil že stojí 5000kč a za práci si řekl 2000kč. Dost mě dostala takhle zkušenost........ Mam stejnou zkusenost, spojka sice nova asi pred 20 000 km, ale myslim ze to mechos ojebal, protoze par mesicu po vymene to zacalo delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) no tak 12000 km je dost málo na spojku.. pokud se to třepe, není to setrvačník, ale přítlačák na spojce... buď vyměnil jen lamelu, nebo tam dal nějakou sračku čínskou...a cena 5000 spojka + 2000 prace ... to je trošku úlet...pokud nemáš doklad, tak asi smolík P.S.: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/101030-spojka-kompletni-1-8-2-0-octavia.html http://aukro.cz/item1247853099_Spojkova_sada_OCTAVIA__GOLF_SEAT__SPOJKA_1_8_a.html Editováno: 5. Říjen 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 To si zase nemyslím že by tam vrznul něco čínskýho.Ale to že mě natáhnul na ceně spojky o tom žádná,už tenkrát jsem se podivoval kde to vzal za takový prachy,proto mi nedal ani doklad o koupě.No to už je ted jedno. Dnes a včera se mi zdá že to skoro vůbec nedělá.Uvidím dál...... Díky HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.