Publikováno Duben 9, 201015 r jedna sa o kotucove brzdy vzadu na octavia I poradte co robit ak zadny brzdovy strmen, brzdi aj ked ta paka za ktorú taha lanko ručnej brzdy opreta o doraz je tam na tej pake taka matica , ak povolim tu maticu da sa ta paka nejako presunut ?
Duben 9, 201015 r Páka se dá posunout, je tam tisícihran. Tím se ale nic nevyřeší, pravděpodobně by to chtělo rozebrat a pořádně vyčistit třmen a pak nový gumičky. Možná zjistíš že je taky vadný mechanismus ve třmenu. Upraveno Duben 9, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 10, 201015 r Vyndej destičky a vyčisti brzdič(dlátem nebo něčím podobným) v místě kde se mají pohybovat destičky.Destičky se mají volně posouvat do stran.Asi tam máš destičky na fest zatuhlé a pújdou špatně vyndat,tak je něčím vypáči ven.
Duben 10, 201015 r hlavně to chce kouknout jestli neni zarezlej jeden z vodících čepů na kterých třmen drží pokud se nehne neoddálí se ani destičky
Duben 20, 201015 r Dneska jsem ten třmen měl pěkně rozhozený. Rozborka, sborka = fuj. Ručka má malý brzdný účinek i s novým obložením a kotouči. Ani nevím co to je za výrobce, ale moc to nebrzdí. Na feldě mi ručka blokuje kola už na 2. zub. Zlaté bubny.
Duben 21, 201015 r Chcel by som sa poradiť, všade píšu že z doštičiek treba odstraniť ochrannú foliu a nalepiť, ja na nich foliu nemám iba nacvaknutý plech (vyzerá že je aj prilepený) mám ten plech dať dole?
Duben 21, 201015 r FOFOJA: Ziadna FOLIA nie je na brzdovych platnickach!! Ten plech nechaj tam kde je. Na platnicku je prinitovany.
Duben 21, 201015 r tu sa o tom píše, inak brzdy komplet stočené kotúče, nové platničky, akurát lavá zadná stále po odskúšaní nejak pribrzďuje aj ked nebrzdím (hreje sa kotúč) a neviem prísť na to prečo strmeň.bmp
Duben 21, 201015 r Plati to pre ORIGINAL BRZDY -PLATNICKY!!!! Ty si urcite nekupoval original. Mas zle stoceny kotuc preto sa prehrieva. Kotuce nove stoja par korun-eur. 2 nove kotuce stoja 45eur.
Duben 21, 201015 r Hadzavost kotuca si meral priamo na aute alebo mimo??? Este pred montazou na naboj.
Září 11, 201014 r jedna sa o kotucove brzdy vzadu na octavia I poradte co robit ak zadny brzdovy strmen, brzdi aj ked ta paka za ktorú taha lanko ručnej brzdy opreta o doraz je tam na tej pake taka matica , ak povolim tu maticu da sa ta paka nejako presunut ? skus povolit ovzdušovak brzdy ak ti povoli koleso tak treba vymenit hadičku čo ide do strmeňa.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.