rolbař Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 v tom případě doporučuji zajít někam, kde mají webasto diagnostiku, ta poví víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fi.lip Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Tak jsem diagnostiku konečně rozchodil mám tam dvě chyby viz foto,po vymazání zůstává pouze ta první-netušim co znamená. a v testu komponent nejde zapnout oběhové čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ahoj, dneska jsem přišel na to že mi nespouští webasto, instalováno v OII r.v.08.Níže chyba z VCDS. Když chybu smažu tak webasto naskočí ale po chvilce hned umře. Jako první mě napadla žhavička a nechytne 1 nalezena chyba:01406 - zadne horeni 000 - - info o závadě: Stav závad: 01100000 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 46 Kilometry: 105196 km Indikace času: 0 info o závadě: Start Teplota: 73.0*C Teplota: 71.0*C Napětí: 14.09 V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 pokud do něj jde palivo, tak je KO spalovací komora (žhavička je její nevýměnou součástí) klasika u Thermo Top V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Děkuji za rychlé info, ale úplně si nedokážu představit co to znamená, co obnáší oprava, jestli to je hodně ko? Předem díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 mění se spalovací komora, tzn vyndat topení, koupit komoru se sadou těsnění, rozebrat, vyměnit, vyčistit rovnou výměník a zbytek komory, následně zpětná montáž do auta, cca 2-3h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 jasan, už jsem koukal i jak to vypadá, Musí jít ven před. nárazník nebo stačí jen kolo a podběh pro demontář? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 nárazník dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Tak hlásím webasto opraveno a topí jako fík, nová spalovačka, tak doufám že něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Pokud někomu klekne oběhové čerpadlo nezavislého topení, čímž se pak topení přehřeje a vypne a zkoušením o jeho opakovéné zapnutí se zablokuje - tak to čerpadlo koupíte za 5kilo na vrakovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 ona většina těch čerpadel je KO, tak pozor co kupujete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaScout Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Zdravím chlapy. dnes jsem dělal rozvody na OII 2.0tdi scout 2012. po nalití nové vody nefunguje bufík a auto netopí ale teplota ukazuje 90. když zapínám bufíka tak jen zabliká zelená na ovladači a nic a na maxidotu píše porucha přidavného topení. co je špatně? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 zamklo se ti topení v důsledku přehřátí - byla v něm bublina = musí se dokonale odvzdušnit systém chlazení motoru (cca 50km jízdy) a pak odemknout webasto diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žaky Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Ahoj, nemáte někdo kontakt na fakt špičku v opravách webasto topení ? mám od výroby namontované v škoda octavia 2 2.0fsi a po bouračce to odnesla elektronika a potřeboval bych zjistit zda je to opravitelné či nikoliv. specifikace topení : Thermo top V, 12V/42W, 5KW, Benzin, 2.5bar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Rolbař Praha cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Pokud mas KO jednotku stylem ze se rozsekala při nehode tezko ti to bude někdo opravovat... spis pocitej s vymenou... bud jednotky nebo celého topného agregatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žaky Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Foto: vodní čerpadlo ok, výfuk by šel opravit, jde mi jen o tu elektroniku nemůžu nikde najít že by šla koupit, když napíšu číslo 1K0 815 005GD tam mi to nic nechce najít.. nevypadá že by ta elektronika dostala nějakou pecku nic urvanýho nevidím, maximálně nějakej kondík trošku ohlej, byl na tom plastový kryt. Vůbec nevím kde by na to šlo něco sehnat. Je to benzínový a těch je jak šafránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 uz jsem ti psal ze samotnou jednotku tezko sezenes Tahle tvoje tezko rict zda pujde opravit spis ale ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žaky Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Noo, ale celý topení nevím kde sehnat já ho podle toho čísla nemůžu ani najít, prostě nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žaky Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Je to asi blbá otázka, ale když jsem našel Thermo top V kosmeticky úplně stejné,ale dieselové nepůjde nějak ze dvou poskládat jedno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Zdravim taky mam dotaz.Webasto funguje skoro bez problemu az na neco.Cudlikem na panelu climatroniku ho zapnu a normalne naskoci.Ale v hlavni nabidce na maxi dotu se nekdy ukaze pridavne topeni a nekdy ne.V jedne nejmenovane firme(webasto) v Brne nevedeli co s tim a odkszovali me na autotizovany servis Skoda. Chyby dle vagu V can gateway je chyba 00483 -ridici jednotka pro pomocne topeni Klima-00402 pridavne topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Ahoj, tak letošní zimu si pro mě webasto zase připravilo nějakou zajímavost. Tentokrát webasto funguje, ale nelze spustit tlačítkem na klima panelu. Po zmáčknutí je slyšet chvilku hučení, ale pak to skončí. Při nastavení na automatické spuštění na maxiku a při jízdě chodí všechno v pořádku. Diagnostika neukazuje žádnou chybu topení. Nesetkal jste s tím někdo? Díkes Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilem Hoffmann Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Zdravím Vás tu.Potřeboval bych od vás radu.Jel jsem do značkového škoda servisu ohledně výměny egr ventilu a aktualizaci ř.j. Dnes jsem si chtěl nastavit čas na webastu a z maxidotu mi zmizela položka přídavné topeni. Tlačítko ani dálka taktéž nic. Tak jsem jel zpátky do servisu kde samozřejmě na nic nepřišli i když závada se podle výpisu vyskytla přesne při kilometrech při kterých byl prováděn servis. Mate s tím někdo nejakou zkušenost nebo radu? Předem moc dekuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepys1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Čau panove mam octavku II 1.9 tdi model 07 je po male nehodě na předeček a bohužem mi nefunguje original Webasto diagnostika pise topna jednotka zamcena a nejde to vymazat jinak diagnostika nic nepise a auto normalne funguje jen to topeni nejak ne nevite nahodou co stim dik za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Možná bude třeba odblokovat diagnostikou přímo na webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.