triscene Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ahojte, mam taky problem s Yeti a Webasto. Tvári sa ze sa spustí aj dialkovym a aj priamo v aute ale je ako keby jemny ofuk, fakt jemny a nerobi to teplo. Takze 20 minut islo ale sneh som musel z okien aj kapoty odhrnat.Na diagnostike som este nebol.Odoslané z D5503 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Běž na diagnostiku a je to nebo tu budou zas samé dohady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Zdravím, mám problém s nezávislým kúrením Webasto na mojej Octavii II r.v. 2011, nejde zapnúť priamo v climatronicu ani diaľkovým ovládačom, mám k dispozícii aj foto z diagnostiky, ak by mal niekto s tým skúsenosť budem vďačný za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Asi KO dmychac topeni Kdyztak bych mel mit jeden OK na prodej Pripadne dodej cele topeni a vymenim ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 čo to je ten dmychac topeni ? a kolko by to stalo ? nestacilo by to iba vycistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 dmychac je vetrak uvnitř topeni který vhani vzduch do spalovaci komory pouzity ale pekny se zárukou mohu nechat za 1.000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryk Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Mam na plane webasto z auta vytiahnut na jar a potom sa na teba asi obratim, len mi zatial prosim ta povedz co moze byt na vetraku pokazene ? moze byt zaseknuty alebo lozisko zadrete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 tezko rict co mu muze byt... asi KO motorek Az to vyndáš dej vedet a domluvime se co a jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryk Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 ok, potom sa ozvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diieg0 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Ahojte. Měl bych dotaz ohledně Webasta. Koupil jsem ženě OII 4x4 a má z výroby přidanýho bufika. Ale nebufí.. Dle diagnostiky chyba oběhového čerpadla a chyba spalovací komory. Vyndal jsem ho, a čerpadlo je celé oblité..to si vyměním.. ale ta chyba spalovací komory. Co to může být? Když zavolám na servis..tak to samozřejmě chtějí celé měnit..a to se zas nechce mně, když by to mohla být jen nějaká blbost. Máte někdo nějakou radu? Popř. doporučení na někoho šikovnýho na severu čech..nebo v Praze? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Nepomohlo by? http://www.touran-forum.dk/forum/viewtopic.php?t=5316&highlight= http://translate.google.com/translate?sl=da&tl=en&js=n&prev=_t&hl=da&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.touran-forum.dk%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ft%3D5316%26highlight%3D&act=url Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Cerpadlo na vodu mam orig nove VW za 2.150Kč delam i repase spalovacich komor topeni Thermo Top V uspesnost repase cca 95% Cena repase 3.000-3.500Kč dle stavu starého horaku a jeho typu soucasti repase je kompelt diagnostika celého topeni a jeho nasledny topny test na stolici s vodou a naftou záruka na repas je 12 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diieg0 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 kemar: máš SZ :-) díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 pro pripadne další zajemce o autorizovany servis Webasto možno topeni dovezt osobne nebo poslat na servis a testovaní postou Jinak jsem z Trutnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas111 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Přestalo mě fungovat nezávislé topení vypaluje pojistku a diag píše chybu 01207. Namontováno originál škoda webasto (climatronik) s dálkovým ovladačem jedná se o ctávii 2 facelift combi Odesláno z mého ZP953 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Tak jak jsi to vyresil?Mam podobny problem, zadna komunikace ale pojstky to nevypaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Zeptam se blbe ale je mozne demontovat webasto z auta kdyz jej budu napr chtit poslat na opravu a zapojit chlazeni aby bylo mozne pouzivat auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Ahojte , prosím odborníky o radu.Na oll mi přestalo fungovat Webasto V. Jak zapnu začne jít dím a cca 1min vypne. Diagnostice je závada 01406 žádné hoření, spravovat je to ranec. Mám možnost sehnat nepoužité se stejným číslem ale je jiná koncovka písmen .Tak se chci zeptat jestli můžu namontovat místo mého 1k0815005 FR a to nové je 1K0815005JT.dik za radu Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Aho Kucy rad bych ozivil tema a to s dotazem. Jde nejak prispusobit nova dalka? napr. z O3? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrosi Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Zdravím všechny Škodováky, tak mám taky problém s origo webastem v Superbu T3 125w tdi. Ať pustím na climatronicu nebo dálkou rozběhne se ale nezapálí se a po cc1-2 minutách vypne. Nerozběhne se ani vnitřní ventilace ale to je krátká doba, nebo se má spustit hned to už nevím. diagnostika píše: 02754 - Topný prvek pro předehřívání paliva Z66 010 - přerušen/zkrat na plus info o závadě: stav závad: 01100101 priorita závad: 7 frekvence závad: 1 počet resetů: 230 Kilometry: 154043 km indikace času: 0 V akčních členech se spustí: čerpadlo v nádrži, dávkovací pumpa, žhavící svíčka, ventilátor webasta, vodní čerpadlo. To samé se spustí i při zapnutí topení dálkou nebo climatronicu. V maxidotu nastaveno topení. Vypadá to že tam nejde palivo přímo do webasta. Zajímalo by mě ještě kolik má jít s čerpadla v nádrži při jeho zkoušce k přívodu k dávkovací pumpě z něj pouze kape nafta tak nevím kolik to má tlačit. Webasto bylo venku ohledně opravy auto a fungovalo před i po. bylo uděláno Základní nastavení, odvzdušnění, přizpůsobení, a pořád stejné. Pokud by někdo věděl a mohl poradit. děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Základní chyba co ti to píše je chyba topného prvku Ten je uvnitř topení. Jinak palivo s trubičky jen ukapava to je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrosi Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Nejprve děkuji za rychlou, stručnou a trefnou odpověď. Musí tedy ven webasto a vyměnit celý to těleso nebo se to někde dá odzkoušet, popřípadě diagnostikou nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Buď je KO ten topný prvek, což bývá zcela výjimečně. KO el propoje přímo na jednotce Webasta. Nebo je KO a lže řídící jednotka Webasto. Kdyztak: https://webastoservis.business.site/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 V 12. 7. 2020 na 14:15, wrosi napsal: Wrosi Poslal jsi mě už to topení na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energyxtc Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 Zdravim všetkých. Kúpil som používanú O2 ročník 2007. Auto by malo mať webasto kúrenie. Ako zistiť či je naozaj komplet a či funguje? Majiteľ hovoril že on ho používal a že je nutné len v ovládači vymeniť batériu, no ovládač funguje a neukazuje slabú batériu. Neviem či je tam webasto z výroby alebo dodatočne dorábané. Ohľadom webasta: v aute sa nenachádza prvok na ovládanie webasto. Dodaný bol len diaľkový ovládač telestart t100htm. Má ukazovať komunikáciu s autom (ikona na displeji) no neukazuje. Podľa návodu webasto treba kúrenie zapnúť cez palubný počítač. Tu sa ale v ponuke nenachádza. Po zapojení auta na diagnostiku vag nebola nájdená riadiaca jednotka webasto. Na strane vodiča pod čelným sklom je nejaká modrá akoby nálepka z ktorej ide kábel. Zrejme senzor/snímač. Pri ľavom prednom kolese je zrejmé výfuk webasto. Vie mi prosím vás niekto poradiť teda ako zistiť či je systém v aute. Prípadne ako sa ho pokúsiť zapnúť? Ďakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.