HanyZ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Ahoj, přemýšlím, jakým způsobem napravit problém nelícujícího zadního nárazníku na koncích s karosérií auta. Co navrhujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Ahoj, přidávám se k dotazu, mám ten samý problém na své octě. Taky jsem nad tím přemýšlel, co s tím, ale nic kloudného jsem nevymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) na hraně nárazníku je malej šroubek(viz obrázek)koukni jestli tam je,popřípadě doplň. (u mojí motorizace je...) pokud to bude ok,sundej lištu nárazníku a skontroluj šrouby co drží nárazník.nárazník se zřejmě o něco opírá,radši nárazník sundej celej a přesvěč se...... Editováno: 14. Duben 2010, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Sundej nárazník a mrkni zda se neopírá na vnitřním oblouku pod světlama o roh karoserie pokud ano tak ten oblouk rozšiř...konce nárazníku se tak po dotažení u zadního kola lépe zavřou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Sundej nárazník a mrkni zda se neopírá na vnitřním oblouku pod světlama o roh karoserie pokud ano tak ten oblouk rozšiř...konce nárazníku se tak po dotažení u zadního kola lépe zavřou. se podívej odkud se začíná nárazník odchylovat od karosérie(pod světly bych problém neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 ...máš pravdu někde se to musí začít odchylovat a to právě na tom zmiňovaném vnitřním rohu...pokud to nevychytáš právě tam a dotáhneš ty boční šrouby pod lištou nárazník pouze napružíš a konce pak lezou ven...jasně začal bych taky šrubkama v podběhu,ale pokud by to nepomohlo...nárazník dolu a proříznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak po šroubku ani památky - v nárazníku není ani dírka ani nic jiného, co by připomínalo chybějící šroubek. Nárazník se odchyluje od karoserie cca 10 cm před špicí - tak jak je vidět na fotkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 o víkendu si uděl čas a nárazník oddělej aspon na straně kde se odchlypuje,a mrkni za něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) nárazník se odchlypuje na obou stranách možná by to vyřešil samořezný šroubek na místo, kde ho máš ty - hm ? EDIT - koukal jsem na to místo, kde se to odchlypuje a nic tam není. Asi prostě pruží ten nárazník. Editováno: 15. Duben 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Tak jsem se taky kouknul, mám combi, r.2005, ale šroubek tam taky nemám, bylo by to řešení, ale moc se mi nechce do karoserie vrtat, myslím, že by teda do karoserie musel jít. Jinak já to mám jen an pravé straně. Jinak co ho drží, tak jsou ty podběhy, ale stejně to nedotáhnu tak, aby lícoval. Asi to nechám mechanikovi, ať se na to podívá, stejně se tam chystám. Editováno: 15. Duben 2010, autor: Jakub Pícha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Do karoserie bych radši nevrtal,u mýho auta (mini) šroubek je.ale jestli tam je z výroby to netuším.možný je taky to,že původní majitel takhle vyřešil ten samý problém co máte vy dva.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 ja to mam taky tak.. auto je z roku 2002. Bourany nebylo... nevim, proc se to takhle vykurvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to je fakt divný.... tak jak to vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Měl by to podržet ten plastový podběh.U mě to tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Mel sem ten sami problem dela to jedine zasterka a vyresil sem to jednoduse. Odsroubuj zasterku a zmackni naraznik plus plastovej podbeh k sobe a tam kde se sroubuje zasterka tak dej samorezku a pak dej zasterku funguje Editováno: 15. Duben 2010, autor: olgojchorchoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 S tou zástěrkou je to dobrý nápad, ale já třeba zástěrku nemám, takže to nebude jen tou zástěrkou. Všechny šrouby na těch podběhách jsem zkusil dotáhnout a ani to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 S tou zástěrkou je to dobrý nápad, ale já třeba zástěrku nemám, takže to nebude jen tou zástěrkou. Všechny šrouby na těch podběhách jsem zkusil dotáhnout a ani to nepomohlo. ale podběh máš ne.....?máš sešroubovat nárazník a podběh,né zástěrku a nárazník. špatně si zřejmě pochopil co napsal olgojchorchoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 No jo, stane se Zítra na to asi mrknu a dám vědět, jak jsem dopadl Sorry a díky za radu olgojchorchoj a herrkomisar za upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no to je pěkné, ale já na své octě zadní plastový podběh nemám (taky podle toho vypadá víčko nádrže - viz.foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak se podívej co jsem měl já......... z venčí to vypadalo téměř stejně jako to máš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Naštěstí podbehy mam. Ale uz sem to delal na jedny octavii a bylo to za 5minut 12 jinak by ta rez prolezla dal. Čím driv se to udela a daji podbehy tim dele auto vydrží A nezapomenout řádně vystríkat dutiny a podbehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 jo, to je nepěkné zpět k tématu - takže jak to vyřešit bez podběhů zatím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Bohuzel nevim jak je naraznik prisroubovany v podbehu kdyz tam neni podbeh. Pokud tam neni nic tak to ti bohuzel neporadim ale urcite nedavej zadnou samorezku do kastle... Jedine reseni je ze tam das podbehy aspon spomalis reznuti. A ochránis karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Tak jsem zjistil, že ten podběh je tam celej nějak divně nasazenej. Jenom než se dám do sundavání, může mi někdo podle fotky označit kam má přijít ta samořezka? Udělám to o víkendu, bude víc času a vyčistim i ten sajrajt za předníma podběhama, mám tam tak 2cm bláta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.