olgojchorchoj Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) Nejdřiv vyšroubuj šroubky označil sem ti je červene a potom stáhni naraznik s podbehem k sobe a tam kde ze zluty kroužek dej samorezku. Editováno: 16. Duben 2010, autor: olgojchorchoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Díky, zítra to zkusím a dám vědět, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 naznačil jsem přesný místo kde já mám šroubek,ale asi zřejmě našroubovaný do kastle......... šroubovat ho ven raději nebudu. jsem zvědavej jestli podběh udrží pružení nárazníku,aby byl nalepenel co nejvíc ke karoserii.podběh je tak dva milimetry silný plast,pokud nárazník pruží větším tlakem ven od kastle,tak nevím nevím,na jak dlouho bude mít problému vyřešen. (asi jen na chvíly) taky záleží od jakýho výrobce má podběh.měl jsem v ruce podběh mám dojem z Polska a ten byl jak papír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Přesne tak šroubek mas primo v kastli:( mas pravdu radsiho nevyndavej. Ja mam podbehy original ty jsou odst silny tak uvidime jak dlouho mi to vydrzi kdyz tak udelam nejaky drzak ale do kastle nebudu vrtat ani kdyz bude nejhuř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Originál podběh to musí vydržet.Já jsem si s tím také pohrál a drží už 3roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 18. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 takže jak to vyřešit bez podběhů zatím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Bez podběhů bych to snad raději neřešil.Koupit na vrakáči podběhy a je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.