Luďa Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Sem pište rady a tipy čím, jak a kde umývat vaše auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Já ho ''umýval'' asi před týdnem- Vlažnou vodou pořádně namočit a proudem umýt větší kusy např. bahna. A pak mycím kartáčem dodělat. Zbytky vody,kapek a pod. utřít jemným hadrem nebo houbičkou. Nedoporučuju navštěvovat hned z novým autem micí linku, neozrálý lak se muže snadno poškrábat i dost poničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanpav Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 K mojmu novemu Yetikovi som si objednal profi autokozmetiku z www.shinearama.co.uk . Je to za polovicne ceny, ako u nas. Vosk mam na karoserii este od vyroby, takze zatial chcem auto iba oplachnut samponom a vysusit. No chcem sa zaroven opytat, ako umyvate auta v zime. Vlastnorucne je to asi problem pre kazdeho, ked mrzne. Ako to riesite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Tak dneska jsem umýval mého Yetíka a co se mi moc nelíbí, že mezi dveřmi na dolním "plastovém" prahu to dělá fleky jak stéká voda. Všiml jsem si, že je to na všech Yetinách. Zkoušel jsem to odstranit sprejem na plasty, nicméně výsledek je takový, že i tak je to dost viditelné. Nevíte někdo, jak tomuhle zabránit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Tak dnes druhé mytí Yeťoucha. Ruční myčka Shell ul Švehlova. Opláchnout důkladně wapkou, pak houbou omydlit dokola, opláchnout měkčenou vodou, studený vosk a znovu oplach měkčenou vodou. Pak už to jen prohnat po jižní spojce a je usušeno! Jen dosušit zpětná zrcátka. 80kč a 15min práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRDLO Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) ..hmmm...to mas pravdu s tema flekama na dolnim prahu....to sere aj mna...zaplatis v mycce a odjedes s bilym flekem na aute ....je zajimave ze to tece jenom ze skodovek....sem to zkusal cistit snat seckym a fur to je videt...chlapy cim by to slo? Editováno: 27. Únor 2011, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) Zdravím. Ty prahy jsem čistil buď od fa. Turtle Wax - Black Chrome. Docela to dlouho vydrží, ale ten přípravek je celý černý. Tak pozor ať Vám to někam neukápne. Na častější čištění používám od Velvany Čistič plastů a pryže. Super se to nanáší a pěkně to konzervuje. Mějte se. Editováno: 2. Březen 2011, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Zdravím všechny Yeťáky. Máte někdo zkušenost s myčkou u LUKOILU (softecs) ? Zvažuji jestli jít umýt tam nebo klasicky ručně. Dík Baniček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Sice nejsem Yeťák, ale odpovím - pokud máš možnost volby myčka x ručně, tak si určitě vyber mytí ručně. V téhle myčce jsem párkrát byl se starým autem na Bohdalci, tam byla taky, myslím že pořád je. Měla zajímavou vlastnost - jen trošku hůře přístupná místa neumyla vůbec a ty co umyla, tak "poškrábala" klasicky myčkovsky - jemné škrábance všude, v těch "houbách" co to myjí je asi plno prachu a kdoví, čeho ještě... Ale rád si přečtu nějaké aktuální zkušenosti, jestli je toto již vyřešeno a je to alternativa k ručnímu mytí, tak je to jedině dobře, z mých zkušeností je to prostě klasická myčka, která ještě ani pořádně neumyje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasny Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Můžete se kouknout sem, určitě něco vyberete. http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=22&t=867&sid=83238cd352ce148c1c5408158662ebdc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Tak na zimu mám připraveno.... Přezuto, vymyté nápravy a nastříkané olejem, aby koroze neměla šanci :-D , navoskovaná karoserie, umytá letní kola...řeknu vám...v neděli od 9 hodin ráno do 3 hodin odpoledne a ještě dnes se nemohu ani hnout :-D Jak vy připravujete svého oře na zimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) Vymena pneu myslim staci. Nemam staru 120ku, aby som okolo nej behal cely vikend aby sa mi nerozpadla do jari Editováno: 17. Říjen 2012, autor: Sranki 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Sranki.....já vím, ale vypadá to pak pořád jako nové :-D Mimochodem....já s tou korozí mám zrovna špatné zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 (editace) já mám dobré zkušenosti s tímhle, žádný šmouhy, žádná dřina a lesk jako blesk ( jo a na ty bílé šmouhy na prahu mezi dveřma funguje aluclear do Hopa26 tady z fora) Editováno: 16. Duben 2014, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Pokud by jste nevěděli čím leštit doporučuji toto http://www.porzelack.cz/product/porzelack-blitz-wax-autovosk-na-nove-laky-1-l-22/ je to super rychlá a trvanlivá leštěnka, je mnhem lepší než želva kterou jsem používal několik let. Když je auto špinavé tak staší jen ušplíchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.