amogh Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no tak dalsi fabka ale zase se me nelibi, uz koencne nekdo udelejte nakou mrdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ma tam par hezkych veci, ale jinak naky divny. kola treba strasny, zato zadny naraznik a vyfuky krasny...ale nevim, nak mi to nic nedava. @amogh: vcem je problem? rekni co ta fabule musi mit a udelam ji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 :-) dejte mi prachy a udelam ji taky :-) chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 :-) dejte mi prachy a udelam ji taky :-) chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky To mluvis o ty moji, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 @martinoslav: @amogh, ok. tve prany bude splnen...(otazka casu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 kdyz ty ji martine nechces poslat k zemi :-)) &schlumpf ... tak to sem zvedavej :-)) ja sem strasne zamilovanej do TH Line kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ale chci Jenze garazovy najezdy mi to nedovolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dyk sem u tvoji garaze byl :-) s tim tvojim spoilerem to bylo naprd ale ten sel vic dolu nez kdybys si to sesoupl o 3-4cm na podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi... hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro no ja sem koukal ze jsou asi 15´´ a pak az tech 18´´ a naprostej souhlas, v tech 18´´ uz se mi tolik nelibej vzduchac ani zas tolik ne cece, stacil by kompletni stelovak abych to mohl sesroubovat jeste niz a barva moje se me libbi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ale modern line jsou mam dojem v 9*16 ne? tady sem nasel jenom jednu jedinou firmu kera ma schmidty v katalogu a to jeste ne vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 jj. modern line existujou i v 16...ale to je maly na fabii. ale uz se prodava jen ten novej typ. driv byli jiny modern lini, ty nemeli limec, to byli super kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 U moji garage jsi nebyl Stal jsi na tom sjezdu, ja mam garage o kousek niz Spis asi nejsem tak odvaznej do toho jit, obcas nalozim auto par kilama a uz se seriakem skrtam pri vyjezdu o zem. A nebo kdyz vezu nakup, tak jde dolu zadek a skrtam zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to sou vetsinou jenom ochrany plasty :-) dyk ja jezdim i na chatu po poli a na stavbu :-) ale taky sem se priserne bal auto snizit, kdysi, ted bych to jeste poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No ja bych si chtel vyzkouset jizdu s nejakou fabii snizenou o 3 cm... jak to bude skrtat, co diry apod. Po osahani a zjisteni, ze to nebude problem, bych do toho sel taky, ale takhle se fakt bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boy ms Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nějakou mrdu řikáš jo? Mno...nápad by byl, teď ještě money : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 napady ma kazdej :-( penize malokdo ono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 napady ma kazdej :-( penize malokdoono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni a nebo mít takoví prachy a udělat mrdu a moct sní denně jezdit do práce a po práci kuaaa mít tak ty prašuleee!!! , by se proměňovaly sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.