Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

no tak dalsi fabka ale zase se me nelibi, uz koencne nekdo udelejte nakou mrdu :-)

fabia1.jpg

fabia2.jpg

ma tam par hezkych veci, ale jinak naky divny.

kola treba strasny, zato zadny naraznik a vyfuky krasny...ale nevim, nak mi to nic nedava.

@amogh: vcem je problem? rekni co ta fabule musi mit a udelam ji.. :D

• Autor

:-)

dejte mi prachy a udelam ji taky :-)

chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky

:-)

dejte mi prachy a udelam ji taky :-)

chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky

To mluvis o ty moji, ne? :smich:;)-_-

@martinoslav:

:D:D:D

@amogh, ok. tve prany bude splnen...(otazka casu)

• Autor

kdyz ty ji martine nechces poslat k zemi :-))

&schlumpf ... tak to sem zvedavej :-)) ja sem strasne zamilovanej do TH Line kol

Ale chci :) Jenze garazovy najezdy mi to nedovolej :D;)-_-

• Autor

dyk sem u tvoji garaze byl :-) s tim tvojim spoilerem to bylo naprd ale ten sel vic dolu nez kdybys si to sesoupl o 3-4cm na podvozku

na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...

hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro

• Autor
na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...

hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro

no ja sem koukal ze jsou asi 15´´ a pak az tech 18´´ a naprostej souhlas, v tech 18´´ uz se mi tolik nelibej

vzduchac ani zas tolik ne cece, stacil by kompletni stelovak abych to mohl sesroubovat jeste niz a barva moje se me libbi :-)

• Autor

ale modern line jsou mam dojem v 9*16 ne?

tady sem nasel jenom jednu jedinou firmu kera ma schmidty v katalogu a to jeste ne vsechny

jj. modern line existujou i v 16...ale to je maly na fabii. ale uz se prodava jen ten novej typ. driv byli jiny modern lini, ty nemeli limec, to byli super kola.

U moji garage jsi nebyl ;) Stal jsi na tom sjezdu, ja mam garage o kousek niz ;) Spis asi nejsem tak odvaznej do toho jit, obcas nalozim auto par kilama a uz se seriakem skrtam pri vyjezdu o zem. A nebo kdyz vezu nakup, tak jde dolu zadek a skrtam zase...

• Autor

to sou vetsinou jenom ochrany plasty :-)

dyk ja jezdim i na chatu po poli a na stavbu :-)

ale taky sem se priserne bal auto snizit, kdysi, ted bych to jeste poslal

No ja bych si chtel vyzkouset jizdu s nejakou fabii snizenou o 3 cm... jak to bude skrtat, co diry apod. Po osahani a zjisteni, ze to nebude problem, bych do toho sel taky, ale takhle se fakt bojim :feve:

Nějakou mrdu řikáš jo? Mno...nápad by byl, teď ještě money <_< ::'

• Autor

napady ma kazdej :-( penize malokdo

ono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni

napady ma kazdej :-( penize malokdo

ono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni

a nebo mít takoví prachy a udělat mrdu a moct sní denně jezdit -_--_--_- do práce a po práci

kuaaa mít tak ty prašuleee!!! <_<<_<<_< , by se proměňovaly sny ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.