Publikováno Květen 16, 200619 r no tak dalsi fabka ale zase se me nelibi, uz koencne nekdo udelejte nakou mrdu :-)
Květen 16, 200619 r ma tam par hezkych veci, ale jinak naky divny. kola treba strasny, zato zadny naraznik a vyfuky krasny...ale nevim, nak mi to nic nedava. @amogh: vcem je problem? rekni co ta fabule musi mit a udelam ji..
Květen 16, 200619 r Autor :-) dejte mi prachy a udelam ji taky :-) chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky
Květen 16, 200619 r :-) dejte mi prachy a udelam ji taky :-) chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky To mluvis o ty moji, ne?
Květen 16, 200619 r Autor kdyz ty ji martine nechces poslat k zemi :-)) &schlumpf ... tak to sem zvedavej :-)) ja sem strasne zamilovanej do TH Line kol
Květen 16, 200619 r Autor dyk sem u tvoji garaze byl :-) s tim tvojim spoilerem to bylo naprd ale ten sel vic dolu nez kdybys si to sesoupl o 3-4cm na podvozku
Květen 16, 200619 r na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi... hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro
Květen 16, 200619 r Autor na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro no ja sem koukal ze jsou asi 15´´ a pak az tech 18´´ a naprostej souhlas, v tech 18´´ uz se mi tolik nelibej vzduchac ani zas tolik ne cece, stacil by kompletni stelovak abych to mohl sesroubovat jeste niz a barva moje se me libbi :-)
Květen 16, 200619 r Autor ale modern line jsou mam dojem v 9*16 ne? tady sem nasel jenom jednu jedinou firmu kera ma schmidty v katalogu a to jeste ne vsechny
Květen 16, 200619 r jj. modern line existujou i v 16...ale to je maly na fabii. ale uz se prodava jen ten novej typ. driv byli jiny modern lini, ty nemeli limec, to byli super kola.
Květen 16, 200619 r U moji garage jsi nebyl Stal jsi na tom sjezdu, ja mam garage o kousek niz Spis asi nejsem tak odvaznej do toho jit, obcas nalozim auto par kilama a uz se seriakem skrtam pri vyjezdu o zem. A nebo kdyz vezu nakup, tak jde dolu zadek a skrtam zase...
Květen 16, 200619 r Autor to sou vetsinou jenom ochrany plasty :-) dyk ja jezdim i na chatu po poli a na stavbu :-) ale taky sem se priserne bal auto snizit, kdysi, ted bych to jeste poslal
Květen 16, 200619 r No ja bych si chtel vyzkouset jizdu s nejakou fabii snizenou o 3 cm... jak to bude skrtat, co diry apod. Po osahani a zjisteni, ze to nebude problem, bych do toho sel taky, ale takhle se fakt bojim
Květen 17, 200619 r Autor napady ma kazdej :-( penize malokdo ono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni
Květen 17, 200619 r napady ma kazdej :-( penize malokdoono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni a nebo mít takoví prachy a udělat mrdu a moct sní denně jezdit do práce a po práci kuaaa mít tak ty prašuleee!!! , by se proměňovaly sny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.