StandaOctavia2000 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdravím všechny. Mám Octavii combi 1,9 TDi z konce roku 2000 - facelift , model 2001. Mám najeto skoro 200.000 km. Chystám se na kompletní výměnu zadních brzd ( Bubny, pakny, lanka ruční brzdy ). Válečky asi nechám původní. Poraďte mi někdo ad jakého výrobce ty věci koupit. Koukal jsem se do Autokelly a mají tam docela levné věci od "Starline". Ale nevím jestli to nejsou nějaký šmejdy. Koupili by jste si je na auto ? Od jakého výrobce máte Vy ? Díky za rady i názor. Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdravím všechny. Mám Octavii combi 1,9 TDi z konce roku 2000 - facelift , model 2001. Mám najeto skoro 200.000 km. Chystám se na kompletní výměnu zadních brzd ( Bubny, pakny, lanka ruční brzdy ). Válečky asi nechám původní. Poraďte mi někdo ad jakého výrobce ty věci koupit. Koukal jsem se do Autokelly a mají tam docela levné věci od "Starline". Ale nevím jestli to nejsou nějaký šmejdy. Koupili by jste si je na auto ? Od jakého výrobce máte Vy ? Díky za rady i názor. Standa Ahoj,dej výrobce ATE nebo TRW pokud chceš aby to tam zase 150 tis. vydrželo.O Starline radši neuvažuj,je to něco jako čína!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Buď to co napsal Tom84 a nebo tam dej ještě značku Zimmermann (mám bubny Zimmermann a jsem s nima naprosto spokojený ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Starline rozhodně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ještě že jsem to nekoupil. Tak půjdu do TRW nebo Zimmermanna. Našel jsem Zimmermanny bubny po 890,- za kus a pakny za 600. Je to dobrý nebo je i levnější prodejna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ještě že jsem to nekoupil. Tak půjdu do TRW nebo Zimmermanna. Našel jsem Zimmermanny bubny po 890,- za kus a pakny za 600. Je to dobrý nebo je i levnější prodejna ? Zkus napsat členovi fora: sebo.w@seznam.cz Kupuju od něj hodně levné díly.Pak dej vědet ja to dopadlo!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Jak napsal Tom84, napiš soukromou zprávu zdejšímu členu sebo a ten už ti poradí. Já jsem od něho kupoval ty bubny Zimmermanny a do 2 dnů od objednání jsem je měl doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 A nebo si sežeň kotoučovou zadní nápravu, tu seženeš tak za 2500,- koupíš kotouče a desky a zaplatíš výměnu a bude Ti to i lépe brzdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.