Publikováno Duben 16, 201015 r Zdravím všechny. Mám Octavii combi 1,9 TDi z konce roku 2000 - facelift , model 2001. Mám najeto skoro 200.000 km. Chystám se na kompletní výměnu zadních brzd ( Bubny, pakny, lanka ruční brzdy ). Válečky asi nechám původní. Poraďte mi někdo ad jakého výrobce ty věci koupit. Koukal jsem se do Autokelly a mají tam docela levné věci od "Starline". Ale nevím jestli to nejsou nějaký šmejdy. Koupili by jste si je na auto ? Od jakého výrobce máte Vy ? Díky za rady i názor. Standa
Duben 16, 201015 r Zdravím všechny. Mám Octavii combi 1,9 TDi z konce roku 2000 - facelift , model 2001. Mám najeto skoro 200.000 km. Chystám se na kompletní výměnu zadních brzd ( Bubny, pakny, lanka ruční brzdy ). Válečky asi nechám původní. Poraďte mi někdo ad jakého výrobce ty věci koupit. Koukal jsem se do Autokelly a mají tam docela levné věci od "Starline". Ale nevím jestli to nejsou nějaký šmejdy. Koupili by jste si je na auto ? Od jakého výrobce máte Vy ? Díky za rady i názor. Standa Ahoj,dej výrobce ATE nebo TRW pokud chceš aby to tam zase 150 tis. vydrželo.O Starline radši neuvažuj,je to něco jako čína!!!
Duben 16, 201015 r Buď to co napsal Tom84 a nebo tam dej ještě značku Zimmermann (mám bubny Zimmermann a jsem s nima naprosto spokojený )
Duben 16, 201015 r Autor Ještě že jsem to nekoupil. Tak půjdu do TRW nebo Zimmermanna. Našel jsem Zimmermanny bubny po 890,- za kus a pakny za 600. Je to dobrý nebo je i levnější prodejna ?
Duben 16, 201015 r Ještě že jsem to nekoupil. Tak půjdu do TRW nebo Zimmermanna. Našel jsem Zimmermanny bubny po 890,- za kus a pakny za 600. Je to dobrý nebo je i levnější prodejna ? Zkus napsat členovi fora: sebo.w@seznam.cz Kupuju od něj hodně levné díly.Pak dej vědet ja to dopadlo!!!!
Duben 17, 201015 r Jak napsal Tom84, napiš soukromou zprávu zdejšímu členu sebo a ten už ti poradí. Já jsem od něho kupoval ty bubny Zimmermanny a do 2 dnů od objednání jsem je měl doma
Duben 18, 201015 r A nebo si sežeň kotoučovou zadní nápravu, tu seženeš tak za 2500,- koupíš kotouče a desky a zaplatíš výměnu a bude Ti to i lépe brzdit..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.