Honza7825 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ahoj, rád mám naleštěnou palubovku a tak rád experimentuji s různými prostředky-už jsem kupoval xx spreiů a nic nepomohlo. Potom mi známý doporučil, ať palubovku vyleštím dětsým olejíčkem-no, musím konstatovat-první dva dny se to lesklo nádherně a říkal jsem si, že to snad ani není možné .... ale za pár dní to vybledlo a vypadá to hrozně-takže olejíček nedoporučuji :-) nemáte někdo pls nějaké zaručené dpooručení, které by renovovalo palubovku a nevybledlo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kokpit spray od Coyota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza7825 Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 a bude se lesknout jak psí kulky :-) ok, dám na tebe a vyzkouším ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza7825 Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 nevíš kde ho seženu? třeba nějaký online shop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 www.coyote.cz ... maji ho obcas na nekterych cerpackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Mě by se to lesklo do skla. Leštit palubovku netřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ja osterum vsetky plasty v interriery asi tak 2-4krat rocne nejakym lacnym sprejom za cca 115Sk a som spokojny viem ze vona ma nazov dark Light, a je super. Plasty sa nelesknu (to ani nechcem) a casom sa to vsiakne. Inac palubka ak by mala byt leskla, tak ten odraz by bol potom dost neprijemny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Coyote je hoooodně dobrá značka, ale myslim si, že na palubku je úplně nejlepší přípravek přímo z kosmetiky Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Palubka musí být matná, jinak uvidíš v okně pěkný hovno, lépe řečeno právě tu palubku Nech ji tak jak je, jenom ji utírej od prachu navlhčeným hadrem. Radím dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No a právě ten přípravek od škodovky ji ošetří, ale přitom se to tolika neleskne. Úplně bez ošetření bych to nenechával. Už kvůli sluníčku ne (vyšisování, popraskání a tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja myslim, ze kazdy ma pravo svobodne volby Jestli chce, aby se mu to lesklo, tak at se mu to leskne Coyote dela dva typy pripravku, matny a leskly. Muzete si vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja pouzivam pripravek od Sonaxu v matu.Nemam rad taky jak se to leskne jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Na palubky používám jedině Coyota, spokojenost maximální a solidní prachy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já taky Coyota...spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ja pouzivam houbicku od ArmorAll nebo jak se ta firma jmenuje, stoji asi 30 Kc, je napustena saponatem a je to razdva. Plasty jsou potom ani ne matne ani ne leskle, na dotek trochu mastne a na pohled vypadaji "zdrave" .. mely by je mivat na ČP, vyzkousejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pavel Š. Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Používám kokpitspray od nějaký italský firmy nebo spray od Škodovky.Neleskne se,pěkně voní a hlavně se na palubku nelepí tolik prach,poněvadž to všechno obsahuje nějaký antistatika.Výbornej je i Coyote a Sonax.Kupuju to na benzínkách nebo v tuningovejch obchodech.Vozím v autě psa,takže o prach není nouze a po tom ošetření se to zdá mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ja nejdriv pouziju aktivni penu na interierove plasty, ktera plasty vycisti a dokonale odmasti. Pak pouziju kokpit spray a nema to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Ja pouzivam ubrousky na palubku a na plasty, vycisti to, ma to potom sametovej vzhled a pekne voni, jen ten nazev vam nereknu, pac si ho nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Pouzivam SONAX - matny / houbicka... Naprosta spokojenost... Sprej nesnasim, porotoze mi to ohodi okno a pak to jde blbe dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Pouzivam SONAX - matny / houbicka... Naprosta spokojenost... Sprej nesnasim, porotoze mi to ohodi okno a pak to jde blbe dolu... Tak tak, spray mi na palubku taky nesmí. Jednak to ulpí všude možně a také to dělá fleky. Tuhle jsme koupil přípravek od Sonaxu, je to 25 napuštěných hadříků na interiérové plasty a výsledek je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 a kluci,a šopak je to ža COCOTA na ti deskí palubn´ý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 a kluci,a šopak je to ža COCOTA na ti deskí palubn´ý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 COCOT leštící a čistícíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.