Přejít na obsah

Felicie 1.3 GLX zhasíná motor ...

Premda84

Doporučené příspěvky

Ahoj borci,

dnes jsem zůstal viset s FELDOU na cestě a už jsem se nerozjel - předcházelo tomu následující - v minulém týdnu jsem dojel na křižovatku - zmáčkl brzdu - a motor chcípnul ( bylo znát pohasínání otáček... ) - po otočení klíčkem motor né a né naskočit - asi až tak na pátý pokus - měl snahu naskočit, ale nešlo... poté pohoda - v ten den jsem dojel na křižovatku a opět silněji zmáčkl brzdu a opět mi pohasl motor a tentokráte to trvalo ještě o poznání déle než naskočil motor, ale naskočil - dojel jsem na parkoviště a tam silně mačkal brzdu, ale motor už nepohasl.... dnes jsem jel zase autem a počas jízdy mi asi 3-4x motor chcípnul, ale vždy jsem nastartoval... až jsem dojel do kopce a tam auto chcíplo úplně a už nenajelo - dokud jsem nevybil baterku...konečná!

Rozdělovač mám nový, vysokonapěťové kabely mám taky nové, svíčky mám cca 10000km, vzduchový filtr jsem měnil nedávno - uvažuju nad snímačem otáček ( dá se poměřit??? ) - popř. nějaké relátko od palivového čerpadla - jak se dá poměřit? a naposledy mě napadlo, že jsem před týdnem byl umývat motor a po dokonalé očistě motor už nenaskočil - vše jsem vysušil, ale už jsem tušil, že vysokonapěťová cívka - je mírně prasklá a dostala se tam voda - pomohlo až několika hodinové sušení žárovkou - poté motor šlape jak hodinky! dnes dobíjím baterku a zítra to zkusím a nedivil bych se kdybych nastartoval.... ale co když zase někde zůstanu viset???

prosím pomozte...díky za každou radu, P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tím pohasínáním při brždění ... prošel bych si hadice, zda není některá prodřená, děravá (souvisí to s podtlakem pro brzdy)

To je nesmysl. Jak by to ovlivnilo? Pokud by podtlaková hadice byla volná, tak první co by se stalo je, že přestanou fungovat posilovače na brzdy. A to můžu říct i z vlastní zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...