Michal Neje Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Nemáte někdo návod, jak rozebrat středový panel? Byl bych vděčen za každou radu... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 vyndat kastlik a plast pod volantem , tims e ti odkrejou srouby po stranach stredovyho panelu a pak musis vyndat kolecka od topeni tam jsou taky sroubky a pak zespoda od topeni taktez nahore myslim u cidliku na asr taky (pod nima) pokud teda mnyslis tenhle stredovej tunel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Neje Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 JJ, to je on :-). No mám rozebrané vše, ale podle tvého popisu mně chybí jen ty kolečka a čeudlík ASR.... Takže kolečka topení už jen nějak vycvaknu??? Trochu jsem za ně tahal a nic,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 normos je vyskubni . jsou tam nasazeny jenom . ty cudliky nahore taky nastrceny nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) no kurenie musis dat dole kryt, potom zospodu su dva torxy, zozadu su dve tiahla a potom su tam 4 bie take packy tie zatlacis smerom k stredu a kurenie sa ti posunie dozadu. dobre je tiez vybrat medzikus stredoveho panelu a neviem ci nemusis dat dole aj kastlik spolujazdca. a este je srob vzadu za radiom. a samozrejem su sroby dva pri cudlikoch asr resp pod vyhrievanymi sedadlami. Editováno: 19. Duben 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 cartmanko: viz vyse:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 no ja by som po tvojej rade tahal von kolecka od topeni. a on sa vybera cely modul topenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.