Publikováno Duben 19, 201015 r Nemáte někdo návod, jak rozebrat středový panel? Byl bych vděčen za každou radu... :-(
Duben 19, 201015 r vyndat kastlik a plast pod volantem , tims e ti odkrejou srouby po stranach stredovyho panelu a pak musis vyndat kolecka od topeni tam jsou taky sroubky a pak zespoda od topeni taktez nahore myslim u cidliku na asr taky (pod nima) pokud teda mnyslis tenhle stredovej tunel
Duben 19, 201015 r Autor JJ, to je on :-). No mám rozebrané vše, ale podle tvého popisu mně chybí jen ty kolečka a čeudlík ASR.... Takže kolečka topení už jen nějak vycvaknu??? Trochu jsem za ně tahal a nic,,,
Duben 19, 201015 r normos je vyskubni . jsou tam nasazeny jenom . ty cudliky nahore taky nastrceny nejak
Duben 19, 201015 r no kurenie musis dat dole kryt, potom zospodu su dva torxy, zozadu su dve tiahla a potom su tam 4 bie take packy tie zatlacis smerom k stredu a kurenie sa ti posunie dozadu. dobre je tiez vybrat medzikus stredoveho panelu a neviem ci nemusis dat dole aj kastlik spolujazdca. a este je srob vzadu za radiom. a samozrejem su sroby dva pri cudlikoch asr resp pod vyhrievanymi sedadlami. Upraveno Duben 19, 201015 r od cartmanko
Duben 20, 201015 r no ja by som po tvojej rade tahal von kolecka od topeni. a on sa vybera cely modul topenia.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.