Raduz Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Chtěl jsem se zeptat jestli ve Fabii Junior 1.2 je od výrobce nachystaná příprava pro zapojení autorádia a jestli jsou ve dveřích reproduktory? Díky Raduz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Kolbiš Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 To Raduz: Předchozí odpověď není zcela přesná. V Junioru v základu příprava na rádio není, ale je možné ji za 4500,-Kč objednat (anténa + repro vpředu). Takže teď jde o to, jestli ji ten kdo auto objednával objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Tak to je rana, za tu cenu mám v akci set rádio Kenwood KDC-W410Y + reproduktory 6x9 Hertz DCX-690 no Škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ve škodovce co nezaplatíš to nemáš jinak to není problém dodělat iso konektor narádio stojí kolem 70kč repro origo koupíš v bazaru za pár korun (nejsou žádnej zázrak ale pro běžný provoz stačí) anténa 250-500 sice není origo ale možná bude kvalitnější (origo i kdyš má zesilovač stojí za ho...) pár drátů můj odhad ceny tak kolem1000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Zasuvka na pripojenie radia /elektr./ by tam mala byť.Skus to mala by byť za strednym panelom pristr. dosky ako je vypinač vyhrievania zadneho skla.Aspoň ja som ju tam mal mam 01.Repro a antenu si musiš dorobiť nieje to nič zložite. Vela zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Montoval tu niekdo komplet zapojenie radia do juniora ? Ake su ceny anten na fabiu + kablov z anteny do radia ? daju sa zohnat na nete nemozem nic najst Rad by som dal tatikovi moju antenu a ja som si kupil novu...tu zralociu plutvicku? su take co presne sedia na fabiu ? Editováno: 25. Únor 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Montoval tu niekdo komplet zapojenie radia do juniora ? Ake su ceny anten na fabiu + kablov z anteny do radia ? daju sa zohnat na nete nemozem nic najst Rad by som dal tatikovi moju antenu a ja som si kupil novu...tu zralociu plutvicku? su take co presne sedia na fabiu ? Já jo, a potřeboval jsem všechno tohle: sada repráků aba400004 za 1890 anténa aoc400001 za 715 anténí kabel aza400001 za 220 2x držák svorkovnice 6q0937535 za 80 2x průchodka 1j0971913 za 100 2x manžeta 6q0959843k za 180 2x svorkovnice 357035447 za 300 2x svorkovnice 357035447a za 300 pytlík pinů n90421201 za 200 Celkem teda asi za 4tczk. Ale už jsou to asi 3 nebo 4 roky, tak se možná něco změnilo. Docela síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já to nenechal dělat v origo servisu ale u soukromníka a celkem za vše mimo radia byla cena 3tic kč z toho 1300 stály repráky a antena stála kolem 300kč protože je to antena montovaná na octávku a nemá tu blbost proti ukradení,zbytek stály kabely,práce a jinej kastlík pro uložení radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tá plutvičková anténa sa myslím riešila niekde u Oktaviánov, kukni tam či bôbec pôjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Antény typu Shark mám k dispozici.Je pro GSM, GPS a AM/FM.Její cena je 1640,- a je s povrchovou úpravou matný plast a předpokládá se dodatečné lakování v barvě vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Antény typu Shark mám k dispozici.Je pro GSM, GPS a AM/FM.Její cena je 1640,- a je s povrchovou úpravou matný plast a předpokládá se dodatečné lakování v barvě vozu. hod prosim odkaz jak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 no nic nejako to musim zbastelit...diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ...takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 ...takto... jj je krasna...ale 1600? kua dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudekt Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ahoj všichni, po velkem odhodlaní jsem se dal do montáže repra a radia do Juniora. Dost me dostalo, že ve Škodovce nebyli schopni dat aspoň do dveři a pod palubovku čtyři dráty pro repro. Ale co naděláme. Do dveří se mě podařilo (zatím do levých) namontovat repro (orig. škoda - z vrakáču za 600,- + 300,- anténa). Prosím jakým způsobem mám pokračovat a jak se mám dostat s dráty do středovýho panelu? Jak mám odělat středový panel? - který se má nahradit kastlík pro rádio Jak tam mám dovést anténu? - rozdělat celou palubovku????? Kde mám vzít štávu pro rádio? Prosím o nějaký polopatický popis - jesště jsem se v životě do ničeho takovýho nepouštěl. Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ten kastlik vytiahneš a vzadu hore by mal byť prichytený ISO konektor nahmataš ho tam .Ten len potom strčiš do radia.Kable do dverí cez tie gumové prechodky zo stlpika do dveri,na pravú stranu si ju musíš zohnať.Zadne repro som ťahal spolu s antenou poza schranku spolujazdca(tu dáš dele povolenim 3 šrobikov odspodu a 2 su v schranke) cez pravy pred. stlpik pod tapacirom strechy.Na stlpiku musiš dať dole ten plast,pod tapacir som sa dostal tak,že som dal dolu tesnenie dverí-iba hornú časť. pri zadných dverách daj dole ten plast a si pri diere anteny.Pri tych plastoch musiš použiť silu ale opatrne dosť často praskaju držiaky tých plieškov,pri tapacire strechy pozor aby si ho nezlomil. na rozobratie interieru je krasny navod aj s foto v Inštalačných manualoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ten kastlik vytiahneš a vzadu hore by mal byť prichytený ISO konektor nahmataš ho tam .Ten len potom strčiš do radia. obávám se že v Junioru nic takového (příprava pro rádio) nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla a ty máš Juniora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla no to ano ale musis mat z vyroby pripravu pre autoradio a to mal maloktory junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přípravu pro rádio jsem neměl, ale ISO konektor na rádio pod palubkou byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudekt Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Prosím mohl by mě dát odkaz na nějaký ten instalační manuál? Dveře jsem rozdělával podle navodu na centrál od Jablotronu, ale jen dveře. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla no to ano ale musis mat z vyroby pripravu pre autoradio a to mal maloktory junior Můj jo, ale neni čistokrevnej, je kříženej s klasikem měl servo,14" kola a přípravu na rádio.. Editováno: 1. Březen 2007, autor: Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Prosím mohl by mě dát odkaz na nějaký ten instalační manuál?Dveře jsem rozdělával podle navodu na centrál od Jablotronu, ale jen dveře. Díky moc. Tu máš odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ta%9E+interieru použivaj funkciu hladať to ti všetko zlahčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.