vlado777 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Poradte mi aky rozmer ma tisic hran skrutky na vymenu sedaciek.....dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Měl by to bejt torx 25. Ale 100% jistej si tím nejsem. Nemám auto ani torxi u sebe abych to skusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Torx na sedacky ma oznacenie M8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 no podla mna to nie je torx ale tisichran. s torxom by si si vylamal zuby na srobe. idem dole k autu, tak ti napisem vecer aky tam presne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) CARTMANKO:Vsetky nadstavce sa volaju TORXY.Len sa lisia pismenom oznacenim pred cislom. T20,T25,T35 ATD, a POTOM M8,M12, LINK: http://naradi-nastroje.ks-tools.cz/TORX.wids?c=16&k=101&r=pridano&t=DESC LINK: http://naradi-nastroje.ks-tools.cz/12hran-vnejsi-XZN/Hlavice-3/8-quot;-CHROME-plus-12hran-L50mm-M8.wids?k=94&p=1&v=d&c=16&g=1&t=DESC&r=pridano&z=3653 Editováno: 25. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Jen pro informaci není to torx, ale triple square, tedy trojitý čtverec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 CIRYL: Vsetky nastavce su TORXY!! Len sa odlisuju pismenom T,M, Porovnaj si TORX T8 a TORX M8 ci su rovnake!!! LINK: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTI1OQ==&akce=detail&id=61433&digi_menu=&digi_detail= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Ať porovnávám jak chci, tak T8 má průměr 2,31mm a dvanáctihran M8 8mm. Koukni na svůj poslední odkaz, torxy tam jsou ve velikostech od 20 do 55 a dvanáctihrany od 5 do 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 CIRYL: TORX T8 JE INY JAK TORX M8.Takze nezamenitelny!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Ale já jsem nic takového nepsal. Ty si napsal, že se odlišují jen písmenem. Já pouze poslal název, jak se ten dvanáctihran (XZN, který jsi poslal zde) jmenuje a odkaz na wikipedii, kde je o tom pár informací, nic víc. Končím s touto diskuzí, nechtěl jsem se hádat, jen jsem chtěl dodat doplňující informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Ať porovnávám jak chci, tak T8 má průměr 2,31mm a dvanáctihran M8 8mm. Koukni na svůj poslední odkaz, torxy tam jsou ve velikostech od 20 do 55 a dvanáctihrany od 5 do 12. Reagoval som na tento prispevok. TORX T8 JE INY JAK TORX M8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) no na sedacky je M10 a nehadajte sa. podla mna to tiez nie je torx. Torx je torx a toto je pre mna tisichran. neviem ci odborne ale hovorovo urcite. ked chcem od zeny podat torx poda mi torx, ked tisichran, dostanem tisichran. prikladam fotky. ups ospravedlnujem sa za velkost fotiek, zabudol som prepnut... Editováno: 25. Duben 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Cartmanko:NEHADAME SA. CHod do ALMEDIE a povedz tam ze chces tisichran M10 alebo TORX M10 .Vzdy ti da to iste naradie-nadstavec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 no jo... ja to nejako proste rozlisovat musim. nedalo mi to a isiel som odfotit torx T10 a M10 a na porovnanie najvacsi torx co mam T30 s M10 z vrchu pre porovnanie tvaru. jo torx mam proxxon a M-ko orech mam Tonu. ale znaci sa to vsade rovnako. na druhej trosku roozmazanej fotke vidno ze torx ma 6 vrcholov a to druhe 12. Takze uplny tisichran to nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 to PROCHY603. Nooo, až na to, že Torx má šest "zubů" a "tisícihran", jinak XZN, má tech "zubů" dvanáct... Takže pokud Ti v krámu prodají "dvanáctizubý" Torx, není to Torx, bude to s největší pravděpodobností právě XZN, který je použíán jako jeden ze standardů VW. Teoreticky by to mohl být i starší stnadard (ovšem nepoužíváný u VW) Spline. Další "12-ti zub - Double hex se u VW také nepoužívá, navíc má úhel zubů 120°, kdyžto XZN u Fabie má 90°, tedy "ostřejší ozubení". Ono pokud nepoužíješ ten "pravý ořech", není to zrovna "to pravé orechové", už jsem viděl dost ohoblovaných šroubů a matek, které se někdo snažil povolit tím "co bylo po ruce". To je pak "k popukání"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 no sak pisem ze to znacenie "torx" je matuce. ten triple stvorec sa mi zda vystizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 NORTON+CARTMANKO:Tvar hviezdice je ini pri M10 a ini je pre T10.(VID FOTO) Pre povolenie srobu potrebujes vediet aky je spravny ten nadstavec-torx a vediet presne jeho oznacenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) Pravdu díš Cartmanko! Přesně tak! Ono si hodně lidí myslí, že všechny "zubaté" jsou torx... Hlavné je aby byl použit ten správný tzv. "torx", aby to pak se šrouby nedopadlo tak jak jsem s nadsázkou psal nahoře. ;-). Ono i při "hloupých křížácích" si "borci" pletou PH a PZ... takže co se tady my dva a Cyril snažíme... Editováno: 25. Duben 2010, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 no dyt vime. ale aby sme to uzavreli na povolenie sedacky vo fabii treba orech M10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado777 Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Dakujem za rady-uz vymenene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 100% je to XZN M10 není to Torx a rozdíl je jak kluci napsali v počtu zubů...pokud už byla sedačka někdy vyndaná, tak by se to i tím torxem asi dalo povolit...ale jestli je to poprvé co se bude montovat, tak je tam napatlaný lepidlo na šrouby a neryskoval bych stržení šroubu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 než tady vyřešíte co to je za torx či co tak jen jedna malá poznamka, úplně vklidu to jde povolit obyčejnym imbusem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Jindro právě že poprvé moc v klidu ne...je tam to lepidlo na šrouby a je to o strhnutí toho šroubu a pak odvrtávat a srát se s tím....za 45,- Kč jde koupit ta XZN 10 a doma se nestratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 tak mám Honzo asi gold ruce protože mě to šlo,neřikam že sem nemusel víc zabrat,ale v pohodě to povolilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 to mi teda je logika.... urcite to pojde aj plochym srobovakom ak mas spravnu dlzku a sirku hrany, alebo McGyver nozikom a v konecnom dosledku aj zlomenym pilnikom na nechty tvojej priatelky.... bavime sa o tom co tam ma byt origo aby si nenicil sroby. nie je to taka investicia aby sa neoplatila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.