Amacarsch Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Rád bych znal váš názor... Mám Fabii kombi 1.4 MPi 50kW (2001), téměř 100tkm V pátek jsem jel z Prahy do Brna. 4 lidi, plný auto. Jedu a víc jak 120-125 to nejelo (do kopce, z kopce, po rovině) - stabilní, leč při této rychlosti mi přišlo, že se od motoru ozývá jakoby cinkavý/zvonivý přizvuk. (Trochu mě to zarazilo, tak jsem jel na lehčí nohu, ale stále jsem zkoušel to vytáhnout i na víc) Po cca 80km jízdy jakoby mávnutím kouzelného proutku se auto rozjelo i víc a nedělalo problémy jet 140-160 (opět dokopce, z kopce, po rovině) - prostě jakoby to jelo mnohem svižněji. Cestou zpět to již jelo dobře (140-160 i 170) při stejném zatížení. "Zvuk" sice se při 120 ozvýal stále, ale při cca 130 ustoupil a při 140 nic, až zase cca při 160 (ale jen zlehka). Je to "normílní", že se takto "změní" chování auta? A co ten zvuk? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 No kdysi se mi stalo něco podobného, ale naopak po natankování mi výkon klesl a auto jelo celkově divně, po naředění novým benzinem vše ok. Tak mně napadlo jestli si třeba neměl v nádrži nějaký bordel a po jeho vyjetí to nejelo líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.