Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar Standis! Teraz mám nabehaných asi 1300km a z motorom úplná spokojnosť.Inak ten víkendový výlet som absolvoval takmer s plným auto 2xdospelý ,2xdieťa a plný kufor cesty všetkého druhu okrem dialnice kopce,roviny,obce aj mimo. Motor si išiel úplne v pohode ticho,akcelerácia výborná,trochu sme sa ponaháňali s jedným Romstrom HTP červenej farby (cz)max. rýchlosť pri obiehaní 130km/hod.Po kúpe auta sa mi zdalo že turbo reaguje trochu s oneskorením no teraz mi to tak nepríde.Keď mám zhodnotiť motor:1.tichý chod,2.pri akcelerácií super zvuk,3.na moje jazdenie a naše cesty dostačujúci výkon.

Vloženo

tak koukám, že škodovka udělala krok správným směrem, když to dává do aut. četl jsem už pár recenzí a vypadá to, že jsou s ním všichni spokojeni. tak to průběžně informuj, jak je na tom motor a jaký jsou dojmy

Vloženo

Otázka - při zapnutí dálkových světel začnou svítit do dálky i projektory a nebo se jenom připnou paraboly? Jde mně o to, jestli byla odstraněna clonka a tím zjednodušená konstrukce, nebo zůstala stejná a např. u natáčecích světel bude sice svítit parabola staticky, ale natáčené světlo bude fungovat i jako dálkové.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nazdar!!! Betko musím pochválit auto velmi je krásne ale jedna vec ma zaujma prečo tam už máš Technicku a emisnu kontrolu??? :kuk:

Zdar Rexton!

Keď som auto prihlasoval som sa pytal policajtov ohľadom TK a EK a povedali že aj nové auto musí do 5dní absolvovať tzv. administratívnú TK a EK.Tam ti vystavia doklady a dajú nálepky cvakneš 20 eur a hotovo.

Vloženo

Zdar Rexton!

Keď som auto prihlasoval som sa pytal policajtov ohľadom TK a EK a povedali že aj nové auto musí do 5dní absolvovať tzv. administratívnú TK a EK.Tam ti vystavia doklady a dajú nálepky cvakneš 20 eur a hotovo.

to co je za blbost.....sak nove auto sa rovna 4 roky bez est a ek.....

Povinnosť vykonávať STK je podľa vyhlášky min. dopravy č. 578/2006. Tá v § 47 ustanovuje lehoty, kedy sú autá povinné absolvovať STK.

Pre nové autá je tam povinnosť prvej STK po 4 rokoch po prihlásení:

"(1) Technickej kontrole pravidelnej podlieha vozidlo

a) kategórie L1e a L2e v lehote štyroch rokov po jeho prvom

prihlásení do evidencie a potom periodicky

v štvorročných lehotách,

B) kategórie L3e, L4e, L5e, L6e, L7e, M1, N1, O1aO2 v lehote

štyroch rokov po jeho prvom prihlásení do evidencie

a potom periodicky v dvojročných lehotách,"

Obdobne je to pre Emisné kontroly, o tých zase pojednáva § 67

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak Roomster dostal predné deflektory,už budem môcť jazdiť počas dažďa s pootvoreným oknom.

Tiež som nad tým uvažoval, ale zatiaľ na každom aute, čo som mal, mi ich pred barákom ukradli :feve:

• o 10 měsíců později...
Vloženo

13.4.2012 reklamované hlučne štarty pri studenom motore ako aj pri teplom motore (sporadicky) + cukanie auta na studenom motore cca prvé 2-3 km.V servise napichli auto na diagnostiku no nič nezistili,zároveň prehrali SW,odvtedy najazd cca 300 km zatial tiché štarty a studený motor bez cukania.

• o 2 týdny později...
Vloženo

ahoj tak roomster je pekny prajjem vela km bez nehod.A co sa tyka stk ta o tom pocujem prvy krat,mam tak isto nove a nebol som s tim na nejakej takej prehliadke a suhlasim s tou vyhlaskou,a mas aj nejake plany do buducna??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...