Martan Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Relé denního svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 tak už jsem si ho taky objednal od Molpiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tak už jsem si ho taky objednal od Molpiru Já ho mám taky od Molpiru a sem spokojenej jak želva. Jen tu montáž sem raději nechal odborníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa máš nějaké fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ne,není důvod.Popis od Molpiru je v poho,chce to jen vypichováky a vedět kde jsou pojistky na piny na svorkovnicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Relé denního svícení máte někdo zkušenost s touhle firmou nebo s tímhle výrobkem ( je to dost levný ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Relé denního svícení máte někdo zkušenost s touhle firmou nebo s tímhle výrobkem ( je to dost levný ) Měl jsem to z té firmy objednané.Dnes to přišlo. Výrobce je Molpir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tak jsem si k relému na denního svícení udělal zpožďovač na cca 10s a teď se mi to začíná líbit. Po těch cca 10s jak mi naběhne motor se teprve rozsvítí tlumená světla, tak jsem to chtěl. Teď je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W. Kolik tě stály? Myslíš, že by to šlo narvat i do staršího nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W. Kolik tě stály? Myslíš, že by to šlo narvat i do staršího nárazníku Mrkni sem.Docela podrobně je to tam probrané. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W. a co na to benga!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Podle mně je lepší než relé denního svícení automatcké rozsvěcení světel např. od ATC nebo HT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mas link na odkaz? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 www.autotop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Molpir má na to akci Akce skončila. Teď v Molpiru asi 875,- na octu I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm Udělal jsem si toto a funguje dobře. A cena byla užasná. rele- 26kč a diody ty stojí pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm Udělal jsem si toto a funguje dobře. A cena byla užasná. rele- 26kč a diody ty stojí pár korun. čus, koukám, že ta relé mají čísla, jaké číslo je to správné? Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm Udělal jsem si toto a funguje dobře. A cena byla užasná. rele- 26kč a diody ty stojí pár korun. čus, koukám, že ta relé mají čísla, jaké číslo je to správné? Díkes. Na číslo toho rele jsem nekoukal. koupil jsem v autodilech ( chtěl jsem spínací rele 12V a 40A) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti sviti Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti svitiĎ Připojil jsem to podle plánku od Petana a svítí vše co má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa U Molpiru svítí jen kontrolka světel, nebo i přístrojovka? Radši bych, aby přístrojovka byla zhasnutá do doby, kdy zapnu světla ručně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Mě od Molpiru svítí kontrolka světel i přístrojovka, pouze nejdou dálková. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.