Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak už jsem si ho taky objednal od Molpiru

tak už jsem si ho taky objednal od Molpiru

Já ho mám taky od Molpiru a sem spokojenej jak želva. Jen tu montáž sem raději nechal odborníkům.

Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa

Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa

máš nějaké fotky?

Ne,není důvod.Popis od Molpiru je v poho,chce to jen vypichováky a vedět kde jsou pojistky na piny na svorkovnicích.

Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W.

post-28-1144279762.jpg

detail

post-28-1144279802.jpg

máte někdo zkušenost s touhle firmou nebo s tímhle výrobkem ( je to dost levný )

Měl jsem to z té firmy objednané.Dnes to přišlo. Výrobce je Molpir

• 2 týdny později...

Tak jsem si k relému na denního svícení udělal zpožďovač na cca 10s a teď se mi to začíná líbit. Po těch cca 10s jak mi naběhne motor se teprve rozsvítí tlumená světla, tak jsem to chtěl. Teď je to super.

Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W.

Kolik tě stály? Myslíš, že by to šlo narvat i do staršího nárazníku

Kolik tě stály? Myslíš, že by to šlo narvat i do staršího nárazníku

Mrkni sem.Docela podrobně je to tam probrané.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6977

a co na to benga!!!

Podle mně je lepší než relé denního svícení automatcké rozsvěcení světel např. od

ATC nebo HT.

Mas link na odkaz? Ď

www.autotop.cz

Molpir má na to akci

Akce skončila. Teď v Molpiru asi 875,- na octu I

http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm  Udělal jsem si toto a funguje dobře. A cena byla užasná. rele- 26kč a diody ty stojí pár korun.

čus, koukám, že ta relé mají čísla, jaké číslo je to správné? Díkes.

Na číslo toho rele jsem nekoukal. koupil jsem v autodilech ( chtěl jsem spínací rele 12V a 40A)

A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti sviti

Ď

A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti sviti

Ď

Připojil jsem to podle plánku od Petana a svítí vše co má.

U Molpiru svítí jen kontrolka světel, nebo i přístrojovka? Radši bych, aby přístrojovka byla zhasnutá do doby, kdy zapnu světla ručně....

Mě od Molpiru svítí kontrolka světel i přístrojovka, pouze nejdou dálková.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.