Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W.

post-28-1144279762.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem si k relému na denního svícení udělal zpožďovač na cca 10s a teď se mi to začíná líbit. Po těch cca 10s jak mi naběhne motor se teprve rozsvítí tlumená světla, tak jsem to chtěl. Teď je to super.

Vloženo
Šel jsem trochu jinou cestou,dal jsem světla pro denní svícení od Helly.Rozsvěcí se sepnutím spínačky,zhasínají při zapnutí parkovačky,odběr 2 x 16 W.

Kolik tě stály? Myslíš, že by to šlo narvat i do staršího nárazníku

Vloženo

a co na to benga!!!

Vloženo

Podle mně je lepší než relé denního svícení automatcké rozsvěcení světel např. od

ATC nebo HT.

Vloženo
Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa

U Molpiru svítí jen kontrolka světel, nebo i přístrojovka? Radši bych, aby přístrojovka byla zhasnutá do doby, kdy zapnu světla ručně....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...