Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ved jasne, ja trpim aj na 17" :aggressive:

Ale urcite si tento design nekupuj v 16" - to by vyzeralo na Octavii komicky...Kup nejaku 5-lucovu klasiku ;)

alebo kup 16tky a potom treba znizit auto aby to dobre vypadal ja som tak mal v 2006 .

Cjoctavian asi ta sklamem kupim si DOTZ mugello je to lesteny limec je fajn a pekne len akurat ze mi trochu zmensi alu ale aspon zakrie zadny bubon :-) a tie AEZ su tiez velmi pekne matny chrom na styl RS co ma dost ludi a velky medzera budu mi trcat bubon.

Vloženo

ved aj Mugello je pekne, len ja nie som velky fanusik limcov...

ani ja zivote som nemal limec na disk :-D a furt som hovoril ze to pekne ukaze na male auta a teraz si to chcem skusit mozno sa mi to zapaci ,a tie co nemaju limec potom vypadaju klasik.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Kola jsou to hezké,jenom šířka ráfku je asi 6,5" co ? Škoda,dělá to trošku balony z tech gum,ale i tak to vypadá hezky ;) Mohl by jsi mi tedy napsat šířku ráfku a ET (tipuju 35,možná vyšší)? Díky ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...