Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No lenze tento rozmer nie je homologovany pre Octaviu, ma prilis maly obvod...

205/40 R18 je jen o 2% menší na obvodu než standartních /65 R15, takže to bude OK.

Nevím to jistě, abych nekecal, ale někde jsem zachytil, že přípustných je 5%.

Vloženo

Já jsem taky neříkal že to bude typový list dělaný od výrobce na zbrusu nová kola.. ;) jedná se o výrobu typáku přes známého.. :)

Jo to asi každýmu došlo :-) ať už TL získáš jakkoliv,nic to nemění na tom,že 205/40 je nízká i úzká i na ráfek 8" .Ale když se Ti "streč" líbí,je to Tvůj boj.

Můži Ti ale říct, že si moc nepojezdíš,před pár dny jsem přezouval 225/40 z ráfku 8,5" na 8".

Nikdy bych neřekl ,že jízda bude mnohem příjemnější a to na tom 8,5 palcovým nebyla nijak extra natažená.na 205/40 ucejtíš pod zadkem každej vajgl  :kol-28:

• o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím Vás  .... Zhánam Spider kola R16 na O1 ak o niečom takom viete, dajte mi prosim vediet :) popripade vymenim za svoje klasicke disky R15 aj s pneu 195/65 + môj doplatok .... na cene sa urcite dohodneme

post-90067-0-05666100-1425483899_thumb.j

post-90067-0-41790900-1425483899_thumb.j

Vloženo

tyto kola jsou šíleně předražené jen proto,že byla dávána na typ RS. Když jsou v pěkném stavu tak bez pneu stojí sada 8-9tis kč a když jsou poškrábané tak 7-8tis.kč Hledám je už rok,ale prostě 8tis mě přijde moc...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...