Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

1

post-2136-1177076810_thumb.jpg

Tady RS klasika

Hmmm...škoda že jen RS klasika... :feve:

taky prihazuju svoje kolecka ;)

195/50 R15 to je na F ?

:prc:

Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64

Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde ;)

Jo jo urcite jsou to oni..Jinak jsou to repliky novy Audi RS4..to uz se me libi vyce stre RS4

RE: No origo jsou origo, ty repliky teda nic moc...

Upraveno od JasteR

A toto má jeden známý :palec2:

post-4375-1177427357_thumb.jpg

A toto má jeden známý :palec2:

To jsou ty správné kolečka :palec2:

Hmmmmmm 19stky,to je šupa kol5

To jsou ty správné kolečka :palec2:

Hmmmmmm 19stky,to je šupa kol5

Jojo je to bomba!!! :palec2:

Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 :rolleyes:

post-764-1177874529_thumb.jpg

Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 :rolleyes:

R41 hezká volba :palec2:

jedno RS :)

post-2276-1177874864_thumb.jpg

R41 jsou moc hezké kola a čím větší, tím hezčí. :palec2: Taky ale stojí z celého programu asi nejvíc.

R41 jsou moc hezké kola a čím větší, tím hezčí. :palec2: Taky ale stojí z celého programu asi nejvíc.

16 není zase tak moc... :rolleyes:

¨16" mam R41cky na zimu :)

R41,krása!Mám ty stejný.

• 3 týdny později...

Nic extra, ale myslím že to stačí... ;)

post-5259-1179989474_thumb.jpg

post-5259-1179989550_thumb.jpg

Tak já se taky připojím s kolcama :-)post-6482-1180077997_thumb.jpg

Moc pěkný... :palec2:

Zdarec Viki, kola pěkný a to pozadí s tou lodičkou taky, ale zdá se mi, že máš na okně vzadu světlejší fóli než vepředu. Je to tak nebo jen blbej úhel záběru??? :palec2:

Zdarec Viki, kola pěkný a to pozadí s tou lodičkou taky, ale zdá se mi, že máš na okně vzadu světlejší fóli než vepředu. Je to tak nebo jen blbej úhel záběru??? :palec2:

taky jsem si toho vsiml,ale spis bych rek ze je to pootevrene okenko na protejsi strane ;) ...ale nejsem si jist

taky jsem si toho vsiml,ale spis bych rek ze je to pootevrene okenko na protejsi strane ;) ...ale nejsem si jist

jj stažené okno na druhé straně... a nee fólie :rolleyes: pokoveno :t ale jinak se tolik nechlubím. Nebyla to nijak plánovaná fotka, chápu že trochu škoda toho okna, ale jen jsem stál ve frontě na trajekt... a to pozadí... :palec2: paráda že, díky. V té době jsem ale myslel jen na to, ať na mě vyjde loď s nějakým s NORMÁLNÍM nájezdem. Nemám přece offroad!!! :doh

Tak toto jsou nadherne kola! :palec2: :palec2: :palec2:

Tak toto jsou nadherne kola! :palec2: :palec2: :palec2:

hele ty vypadaj jak ty co jezdí na tom Rapidu Rabit...?? :palec2: Jsou stejný ne???

Taky sem neco prihodim!:)

post-6174-1181338316_thumb.jpg

Kola pekne ale co to mas za gumy? Na octu v 17" jedine 225/45 nebo 205/50 a pro rypaly uz davno nemam 235/45/17 i kdyz ty tam sednou paradne kazdopadne tech 215/45 jsou moc malinke.

Kola pekne ale co to mas za gumy? Na octu v 17" jedine 225/45 nebo 205/50 a pro rypaly uz davno nemam 235/45/17 i kdyz ty tam sednou paradne kazdopadne tech 215/45 jsou moc malinke.

215/45R17 může být,dokonce ji píšou i na typové list jako doporučenou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.